Şimdi Ara

Satılık ya da Takaslık Blackberry Bold 9900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Selamlar. Forumdan almış olduğum, genel olarak temiz olan, kullanımında ya da klavyesinde hiçbir sorun bulunmayan, kronik klavye arasındaki metal kısımda bir iki milimlik renk atması olan ve kesinlikle göze çarpmayan siyah renkli Genpa garantili, garanti süresini bilemediğim ama sorgulanabilir olan telefonumu satıyorum. Telefonun kutusu yok, aldığım arkadaş kutusunun yazlıkta olduğunu söylemişti, istenirse temin edilebilir zannediyorum, ama siz yokmuş gibi düşünün. Kulaklık ve şarj aleti ile vereceğim, her ikisi de orijinal değildir ama şarj aleti 5 liralık bir ürün değil, hızlı ve normal şarj aleti ile aynı akıma sahip. Telefonun şarjı da muadilleri gibi değil, normal kullanımda (3310 olarak yani) 2-3 gün gidiyor şarjı. Orta seviye internet kullanımı ile günü çıkartıyor.

Aldığım arkadaşın ilânı:http://forum.donanimhaber.com/m_78049730/f_//tm.htm#78049730

Para karşılığı satmak yerine öncelikli tercihim takas yapmaktır fakat nakit olarak da satabilirim. Samsung Galaxy Note, Note 2 ya da Xperia S, bu seviyedeki başka marka ve modellerle takas düşünüyorum. Üzerine para almam olmaz, ama üzerine ekleyeceğim miktarı konuşarak anlaşır, belirleriz. Takas yapacağım telefon yurt dışı kayıtlı da olabilir başka bir telefonun imei'si atılmış da olabilir. Duruma göre üzerine ekleyeceğim miktar değişecektir. Yazılımsal, kullanım problemi olmasın da, kutu içeriği de çok önemli değil. Tabiî varsa ona göre değerlendireceğim, kimseyi kandırmak gibi bir amacım yok. Yeter ki takas yapmak istensin.

Ankara'dayım, elden alışveriş öncelikli tercihim olsa da başka şehirler ile sorunsuz alışveriş yapabilirim. Samsun'dan da elden teslim yapabiliriz bu arada, sık sık ziyaret amaçlı seyahate çıkıyorum.

Nakit fiyatı 380 liradır.

Ekleyeyim; sanalpazar'dan satış yapabilirim, taksitli almış olursunuz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.