Şimdi Ara

[SATILIK] XIGMATEK THOR'S HAMMER İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILIK] XIGMATEK THOR'S HAMMER İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    Arkadaşlar sorunsuz kullandığım işlemci soğutucumu satıyorum. Garantisi ve Faturası vardır. Full Kutulu Ve Soketlerle verilecektir. Eksiksizdir. İçinde Fan Yoktur. ( SIFIR ALINIRKEN FAN VERİLMİYOR ) Ben yanında alttaki fotoğrafta görünen COOLER MASTER YEŞİL LED'li Fan ile vereceğim. İsteyene Kırmızı Ledli Fanla Verebilirim.

Soket Uyumu : INTEL LGA 775/1366 & AMD 754/939/940/AM2/AM2+/AM3

FİYAT: SATILDI
    Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Haziran 2012 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Güvenilir arkadaşımız hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz, hayırlı satışlar kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: diemcizone

Güvenilir arkadaşımız hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz, hayırlı satışlar kardeşim

Çok Teşekkürler Kardeşim Saolasın
  • fansız kullanıldığında bile diğer pasif soğutuculara göre daha iyi soğuttuğu söyleniyor
    bende aldım geçenlerde forumdan birtane yaza topladığım sistemde kullanacağım, duruşu çok güzel
    hayırlı satışlar
  • Güvenilir biridir ürünlerinde
    hayırlı satışlar cihad
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

fansız kullanıldığında bile diğer pasif soğutuculara göre daha iyi soğuttuğu söyleniyor
    bende aldım geçenlerde forumdan birtane yaza topladığım sistemde kullanacağım, duruşu çok güzel
    hayırlı satışlar

Evet Sistem derecelerim oldukça iyi. Ve görüntü bakımındanda harika bi soğutucu.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nysarac

Güvenilir biridir ürünlerinde
    hayırlı satışlar cihad

Teşekkürler Necip Kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sisteminiz harika görünüyor.Hayırlı satışlar.
  • @Sonicman Çok Teşekkürler
  • pm.Hayırlı satışlar.
  • Ürün tarafıma rezervedir.İki tarafa da hayırlı uğurlu olsun.
  • Ürün Satılmamıştır. "Stargate_0404" Arkadaşımızın biraz aceleye getirmesi ve karşı taraftan aksayan durumlardan dolayı arkadaşa Satış İptal Edilmiştir.

Ürün Halen Satılıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KungFu_Panda -- 3 Nisan 2012; 23:29:04 >
  • pm :)
  • yüksekliği kaç mm ?
  • Ürün @Susqunface adlı arkadaşımıza rezervedir. yüksekliği yaklaşık 3-5 santim
  • Çok İyi Sohbetle Ve Samimi Tavırlarıyla Cihat Arkadaşıma Teşekkür Ediyorum .
    Ve Şuan İyiki Almışım diyorum stof fana ile 59 derece olan işlemcim 35 derece. iyi bir macun ile çok iyi oldu ekstrradan fan ve 70 tl için Teşekkür Ediyorum .
  • Hayrını Gör Kardeşim. Hayırlı Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KungFu_Panda -- 8 Nisan 2012; 1:27:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.