Şimdi Ara

Satılık XiaoMi Yi kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 adet satılık orjinal XiaoMi Yi kamera wifi aksiyon kamera var bende alalı 1 hafta oldu 45 gün önce spariş etmiştim daha dogru düzgün kullanmadım paraya sıkıştığım için satmak istiyorum xiaomi' yi bilenler biliyor hızla büyüyen bir şirket hatta gproya rakip olabilecek çekimleri var youtubede
    GÖNDERECEĞİM PAKET İÇERİĞİNDE
    *1 adet xiaomi yi kamera
    *1 adet bağlantı/şarj kablosu
    *2 adet batarya(bir tanesi bir kez şarj edildi)
    *1 adet su geçirmez kılıf (vidası ve nereye takıldığını bilmediğim bi aparat dahil)
    *1 adet çerçeve kılıf(vidası ve tripoda takılması için aparatıyla)
    *1 adet mini tripod
    *1 adet çince kullanım klavuzu
    tripod aparatını su geçirmez kılıfa takıp farlı kombinasyonlar elde edilebilir
    orjinal foto örneğini bu linkten bulabilirsiniz
    örnek fotoğraflar

Fiyat 320 tl pazarlık payı vardır
    bana facebook adresimden ulaşabilirsiniz
    www.facebook.com/piirates
     Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera Satılık  XiaoMi Yi kamera
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Satılık  XiaoMi Yi kamera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwrmn72 -- 2 Ağustos 2015; 16:23:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• XiaoMi Yi Sports Action Camera-BEYAZ, $67 Bedava Kargo.
    http://forum.donanimhaber.com/m_104353429/tm.htm

Acil paraya ihtiyacınız varsa fiyatı tekrar gözden geçirmeniz lazım. Hayırlı satışlar.
  • SATILDI

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu güzel kameranın yeni versionu ne zaman çıkar acaba? yeni versionu daha müthiş olur gibime geliyor :)
  • Xiaomi eylem kamera satılıktır, kapalı jelatinli kutu fiyat 275 Tl.dir. Su geçirmez kılıf 85Tl. Ve selfie çubuk 3.5mm jack kablolu 20 Tl. dir. Kargo fiyata dahildir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.