Şimdi Ara

SATILIK XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME 32 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta yurtdisindan alinmistir
    sifir (kapalı) kutulu xiaomi redmi note 2 prime 32 gb
    kayitsiz
    istedigim fiyat XXXXXXX tldir
    imei kayit ve dil degistirme aliciya aittir.
    takas dusunmuyorum
    gereksiz yorum yapilmamasi ve pm ile iletisime gecilmesi rica olunur.

ek bilgi : cihaz full netcom diye geçen , tüm dünyada çalışan versiyondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 3 Ekim 2015; 11:41:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlanınızı baltalamak istemem, kötü de bir niyetim yok ancak Redmi Note 2'leri artık 650-660 TL gibi fiyatlara satılıyorlar kutulu şekilde. Redmi Note 2 ile Redmi Note 2 Prime arasında 100 Yuan (16 dolar civarı) fark var bildiğim kadarıyla. Siz de bu farkı koysanız 700-750 lira arasında satsanız sanıyorum ki kar yaparsınız yine. Zira 650-660 TL'ye satış yapanlar da kar yapıyor o fiyat üzerinden. Fiyatta bir revize yapabilirseniz satış yapmanız daha kolay olacaktır kanısındayım. Hayırlı satışlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesjay -- 28 Eylül 2015; 11:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamesjay

İlanınızı baltalamak istemem, kötü de bir niyetim yok ancak Redmi Note 2'leri artık 650-660 TL gibi fiyatlara satılıyorlar kutulu şekilde. Redmi Note 2 ile Redmi Note 2 Prime arasında 100 Yuan (16 dolar civarı) fark var bildiğim kadarıyla. Siz de bu farkı koysanız 700-750 lira arasında satsanız sanıyorum ki kar yaparsınız yine. Zira 650-660 TL'ye satış yapanlar da kar yapıyor o fiyat üzerinden. Fiyatta bir revize yapabilirseniz satış yapmanız daha kolay olacaktır kanısındayım. Hayırlı satışlar dilerim...

merhaba!

bilgi için teşekkürler!

ben bu cihazları ilk çıktığı gün ekstra fiyat vererek aldırttım. (teknoloji merakının dezavantajı) ama dediğiniz fiyatlarada almadım.

ptt ile getirtenler 16 gb düz versiyonunu 660 tl ye veriyorlar. (sanırım sizin kastettiğinizde buydu)
    ancak prime bu fiyat değil :(

alıcı olanlar zaten pm ile irtibata geçiyor merak etmeyin .

• quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

quote:

Orijinalden alıntı: jamesjay

İlanınızı baltalamak istemem, kötü de bir niyetim yok ancak Redmi Note 2'leri artık 650-660 TL gibi fiyatlara satılıyorlar kutulu şekilde. Redmi Note 2 ile Redmi Note 2 Prime arasında 100 Yuan (16 dolar civarı) fark var bildiğim kadarıyla. Siz de bu farkı koysanız 700-750 lira arasında satsanız sanıyorum ki kar yaparsınız yine. Zira 650-660 TL'ye satış yapanlar da kar yapıyor o fiyat üzerinden. Fiyatta bir revize yapabilirseniz satış yapmanız daha kolay olacaktır kanısındayım. Hayırlı satışlar dilerim...

merhaba!

bilgi için teşekkürler!

ben bu cihazları ilk çıktığı gün ekstra fiyat vererek aldırttım. (teknoloji merakının dezavantajı) ama dediğiniz fiyatlarada almadım.

ptt ile getirtenler 16 gb düz versiyonunu 660 tl ye veriyorlar. (sanırım sizin kastettiğinizde buydu)
    ancak prime bu fiyat değil :(

alıcı olanlar zaten pm ile irtibata geçiyor merak etmeyin .

Haklısınız, zamanla daha ucuza getirtilmeye başlandı haliyle. Hayırlı satışlarınız olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI- iPhone 7 plus 32gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.