Şimdi Ara

Satılık Xiaomi Mi 8 64 GB Beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kutusu olduğu gibi duruyor. Beyaz renk 64 GB. Herhangi bir sorunu yok. Üzerinde Çin Rom yüklü. İngilizce olarak kullanıyorum. İsteyen EU Rom yükleyip Türkçe yapabilir ya da global ROM'u bekleyebilir. 11 Haziranda alındı. Pasaport kayıtlı, kapanma riski yok. Fiyat 2500 TL Pazarlık yok.

EDIT : Bu hafta iş yoğunluğu sebebi ile kargoya gitme şansım olmadığından sadece izmit içi verebilirim cihazı.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasqutin -- 12 Temmuz 2018; 8:42:2 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasqutin -- 12 Temmuz 2018; 8:29:42 >

• rezerve ettiğiniz kişiyim.telefonlara bakmıyorsunuz işiniz uzamış galiba bu akşam için.sayenizde istanbula giden servisimi kaçırdım.madem işiniz uzayacaktı insan haber vernez mi?tabiki insan olanın haber vermesi gerekır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akademici A kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bu arkadaştan alışveriş yaparken dikkatlı olmanız kendi menfaatinizedir.şahsen ben alış veriş yapacağım kişinin profiline bakar ona göre alışveriş yaparım.arkadaşın profilinde sorun yok sağlam ama kendisi alışveriş yapmak için sağlam değil.
  • Maalesef herkes sizin kadar iş saatlerinde rahat olamayabiliyor. Direk gelip buraya çocuk gibi şikayet etmek yerine biraz sabırlı olabilirdiniz. 5000 TL de verseniz size satmıyorum zaten cihazı.

• Rasqutin kullanıcısına yanıt
    hocam onun için mesajlarıma dönmediniz değil mi?çok yoğunsunuz(işinize gelen mesajlara tık diye dönüyorsunuz işine gelmeyenlere dönmüyorsunuz(yoğunsunuz)).çocuk gibi şikayet değil insanlara birazda olsa faydalı olmak için buraya yazdım.zaten çok almak istesem buraya yazmazdım.
  • Toplam 10 tane mesajlaşmamız oldu işime gelen/gelmeyen nasıl ayırdınız çok merak ediyorum.Anlaşmamız 18:30 idi 18:09'da buraya gelip yazmışsınız zaten.İşte acil bir durum oldu ve telefona bakacak vaktim yoktu size de bunu belirtip defalarca özür diledim.Benim için servis kaçırmışsınız dilerseniz dolmuş ücretinizi de yollayayım. Zaman kaybınız için özür dilemekten başka yapabileceğim bir şey yok.

Tamam insanlara çok faydalı oldunuz. İnsanlık adına size teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    konuyu uzatmaya gerek duymuyorum.vaktimde yok.hak yerini bulur.
  • Ürün Tarafımdan Alınmıştır.Her iki tarafada hayırlı Olsun...
    Numaramı ilettim.
  • Malesef başkasına satmış... dünden bu yana haber bekliyordum :(
  • Entersan ilanı okuyorum iki kişiye bir şekilde revize edilmiş ama ikiside alamamış sanırım.. tuhaf bir alım satım ilanı olmuş..
  • durum takibimizde bulunsun ilerde lazım olursa diye
  • İlan baya uzadı sağolun :) durum şu şekilde, ilk gün akademici kullanıcı isimli arkadaşla benden kaynaklı sorundan ötürü buluşamamştık. 2. gün haberleştik ve cihazı akademici isimli arkadaş satın aldı. musakilic isimli arkadaş mesajdan almak istediğini yazmış ve bir kaç mesaj atmış. Ben ona herhangi bir onay verici ya da cihazı ona verdiğime dair bir cevap vermedim, hatta diğer arkadaşla sözleştiğimiz için cevap vermedim. Satıldığı zaman da satıldığını söyledim. Olay bu :) hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasqutin -- 13 Temmuz 2018; 12:56:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Maalesef herkes sizin kadar iş saatlerinde rahat olamayabiliyor. Direk gelip buraya çocuk gibi şikayet etmek yerine biraz sabırlı olabilirdiniz. 5000 TL de verseniz size satmıyorum zaten cihazı.
    5binTL de verseniz siz satmam yazmışsınız, alıcı arkadaşta versenizde almam yazmış.. ben aradan PM atmışım.. duruyormu dejmişim ben aldım kimseye vermeyin demişim.. durum benim açımdan da bu...
    hocamla buluştum ve cihazı aldım.iki taraf içinde iyi bir alışveriş oldu.yanlış anlaşmalar tatlıya bağlandı.tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademici -- 13 Temmuz 2018; 23:11:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.