Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK XFX RX 6600 TEMİZ SORUNSUZ KUTULU Satın Al 11 Haziran 2025 09:30 1 1 SATILIK XFX RX 6600 TEMİZ SORUNSUZ KUTULU Ürün temiz kullanılmış olup sorunsuz çalışmakta genellikle cs go 2 oynadım kart kış ayları boşta 35 yükte 60 65 yaz aylarında ise 40 ve max 73 gördüm kasamın havalandırması iyi olmamasına rağmen kayseri içi elden teslim edilir kesinlikle mining vs yapılmadı içi açılmadı alacak olan kişi bakım yapmak isterse o ayrı fiyat 6000 tl kargo tarafımca karşılacaktır ödeme sonrası dilediğiniz kargoya verebilirim fakat yeni kart siparişi verdim ön sipariş 20 hazirandan önce gönderemem alacak kişi bunu göze alarak işlem yapsın ödeme o gün yaparız görsel eklenecek Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS TUF B450 PLUS GAMİNG RYZEN 5600 32 GB 3000 MHZ RAM CL15 SATILIK XFX RX 6600 TEMİZ SORUNSUZ KUTULU Satılık ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti AMP EXTREME AIRO 12GB Satılık zotac rtx 4070 sıfır kapalı kutu