Şimdi Ara

Satılık XFX Rx 470 RS, 4gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 Aralık 2016'da Amazon.de'den aldım, kesinlikle mining için kullanılmadı, bitcoin değer kaybedince piyasaya düşen, ömrünü tamamlamış kartlardan değildir, üst modele geçtiğim için satıyorum.

Fiyat: 600 Lira, İzmir içi elden ya da EFT sonrası karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim.

www.xfxforce.com
    AMD Radeon™ RX 470 RS 4GB with Hard Swap Triple X - RX-470P4LFB6
    http://www.xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-rx-400-series/rx-470-rs-4gb-dd-triplex-rx-470p4lfb6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feloath -- 10 Şubat 2019; 8:9:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam öncelikle f/p açısından bakarsak pek tabi gtx 1050ti gibi bir kartı düşündüğümüzde bu fiyat makul görünüyor. Ancak yaklaşık 4 yıllık bir üye olarak zaten bildiğinizi düşündüğüm birkaç şey eklemek isterim. Biliyorsunuz forum üyelerinin özellikle ikinci el bölümde aktif olanları, ülke insanının donanım bilgisinin fazlasıyla üzerinde bilgiye ve araştırma becerisine sahip. Yani verdiğiniz örnek mantıklı sayılmaz. Zira forumda emsalleri olarak baktıklarınızın haftalardır güncellenen, yüzlerce kez görüntülenmesine karşın satılamayan ürünler olduğunu tahmin ediyorum. Zira basit bir örnek ile gtx 980 amp omega modeli 950 tl iken siz olsanız sırf kendi kartınızın emsali diye bir başka rx 470'e 1000 tl verir misiniz? Kaldı ki marka modele göre fiyat değişimi genelde mesela asus rog, evga kingpin, msi lightning gibi özel serilerde oluyor. Onun dışındaki yüksek fiyatlı ilanların alıcı bulmasının mümkün olmadığını biliyorsunuz. Malınızın fiyatını pek tabi siz belirlersiniz ancak değerini alıcının belirlediğini unutmamanızı tavsiye ederim. Sonuçta sapphire rx 570 4gb modelini şuan hepsiburada üzerinden 834 tlye almak mümkün. İki yıl garantili sıfır ve daha güncel ürün ile aralarında 200 tl bile yok. Hatta sizin ürünün elden alınmaması halinde eklenecek kargo ücreti de mevcut. Ek olarak internet alışverişindeki taksit imkanını unutmamak gerek. Kredi kartının hangi bankaya ait olduğuna göre kazandıracağı puanlar kısmına girmiyorum bile
  • Hocam sıfır rx 570 tek fan model şuanda 900tlye rahat bi şekilde bulunabiliyorken bu fiyatta satmakta zorlanabilirsiniz.
    iyi forumlar.
  • Başka bir arkadaş daha söyledi mesaj atarak bunu dün, bu marka ve modelin piyasa fiyatı belli, son derece özenli ve temiz kullanıldı, emsallerine de baktım forumdaki, 700-800-1000 tl civarında ilanlar hep.

850'den 650 liraya düştü, son fiyat*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feloath -- 24 Ocak 2019; 17:47:38 >

• Hocam öncelikle f/p açısından bakarsak pek tabi gtx 1050ti gibi bir kartı düşündüğümüzde bu fiyat makul görünüyor. Ancak yaklaşık 4 yıllık bir üye olarak zaten bildiğinizi düşündüğüm birkaç şey eklemek isterim. Biliyorsunuz forum üyelerinin özellikle ikinci el bölümde aktif olanları, ülke insanının donanım bilgisinin fazlasıyla üzerinde bilgiye ve araştırma becerisine sahip. Yani verdiğiniz örnek mantıklı sayılmaz. Zira forumda emsalleri olarak baktıklarınızın haftalardır güncellenen, yüzlerce kez görüntülenmesine karşın satılamayan ürünler olduğunu tahmin ediyorum. Zira basit bir örnek ile gtx 980 amp omega modeli 950 tl iken siz olsanız sırf kendi kartınızın emsali diye bir başka rx 470'e 1000 tl verir misiniz? Kaldı ki marka modele göre fiyat değişimi genelde mesela asus rog, evga kingpin, msi lightning gibi özel serilerde oluyor. Onun dışındaki yüksek fiyatlı ilanların alıcı bulmasının mümkün olmadığını biliyorsunuz. Malınızın fiyatını pek tabi siz belirlersiniz ancak değerini alıcının belirlediğini unutmamanızı tavsiye ederim. Sonuçta sapphire rx 570 4gb modelini şuan hepsiburada üzerinden 834 tlye almak mümkün. İki yıl garantili sıfır ve daha güncel ürün ile aralarında 200 tl bile yok. Hatta sizin ürünün elden alınmaması halinde eklenecek kargo ücreti de mevcut. Ek olarak internet alışverişindeki taksit imkanını unutmamak gerek. Kredi kartının hangi bankaya ait olduğuna göre kazandıracağı puanlar kısmına girmiyorum bile

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

Hocam öncelikle f/p açısından bakarsak pek tabi gtx 1050ti gibi bir kartı düşündüğümüzde bu fiyat makul görünüyor. Ancak yaklaşık 4 yıllık bir üye olarak zaten bildiğinizi düşündüğüm birkaç şey eklemek isterim. Biliyorsunuz forum üyelerinin özellikle ikinci el bölümde aktif olanları, ülke insanının donanım bilgisinin fazlasıyla üzerinde bilgiye ve araştırma becerisine sahip. Yani verdiğiniz örnek mantıklı sayılmaz. Zira forumda emsalleri olarak baktıklarınızın haftalardır güncellenen, yüzlerce kez görüntülenmesine karşın satılamayan ürünler olduğunu tahmin ediyorum. Zira basit bir örnek ile gtx 980 amp omega modeli 950 tl iken siz olsanız sırf kendi kartınızın emsali diye bir başka rx 470'e 1000 tl verir misiniz? Kaldı ki marka modele göre fiyat değişimi genelde mesela asus rog, evga kingpin, msi lightning gibi özel serilerde oluyor. Onun dışındaki yüksek fiyatlı ilanların alıcı bulmasının mümkün olmadığını biliyorsunuz. Malınızın fiyatını pek tabi siz belirlersiniz ancak değerini alıcının belirlediğini unutmamanızı tavsiye ederim. Sonuçta sapphire rx 570 4gb modelini şuan hepsiburada üzerinden 834 tlye almak mümkün. İki yıl garantili sıfır ve daha güncel ürün ile aralarında 200 tl bile yok. Hatta sizin ürünün elden alınmaması halinde eklenecek kargo ücreti de mevcut. Ek olarak internet alışverişindeki taksit imkanını unutmamak gerek. Kredi kartının hangi bankaya ait olduğuna göre kazandıracağı puanlar kısmına girmiyorum bile
    Evet haklısınız, 850 yazmıştım ilanı açarken, araştırdıktan sonra 650'ye düşürdüm, bu fiyat forum içinde gayet makul sanırım diğer ilanlara da bakarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.