Şimdi Ara

## SATILIK XFX GTX 285 XXX EDITION ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kart şuan aktif olarak kullanılmaktadır. piyasaya sürülmüş en hızlı gtx285 'lerden biridir..

kartın herhangi bir sıkıntısı olmayıp iç kutusu ve içeriği duruyordur..akşam kartın kendi resimleri de eklenecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 8 Haziran 2012; 11:02:02 >

• pm
  • hayırlı satışlar brocan
  • saoalsın brocan..
  • pm
  • pm atıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

kart şuan aktif olarak kullanılmaktadır. piyasaya sürülmüş en hızlı gtx285 'lerden biridir..

kartın herhangi bir sıkıntısı olmayıp iç kutusu ve içeriği duruyordur..akşam kartın kendi resimleri de eklenecektir..

kart için istediğim fiyat 200tl dir..

Piyasaya sürülmüş en hızlılardan biri değil en hızlı GTX285 :) Hatta Evga GTX280 SLI bile çoğu yerde bunun gücüne yetişemiyor. 4870x2 ile kafa kafaya. GTX295'e de yerine göre kafa kafaya ama GTX295 ben onun bir üst modeliyim dedirtiyor tabi arada. 4870x2 ise GTX295'i geçin GTX285 ile aynı kafada. Çoğu yerde 285 önde bile :) Şimdi güç tüketimlerine de bakıcak olursak tercih edilir bir kart GTX285 :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dışarıda olduğumdan pm'ler geç cevaplandı.. kartın yarın sahibi belli olur..
  • Hayırlı satışlar hocam. Kartın 12v amper çıkışı kaç istiyor ? Bende 500w highpower var ve 2 adet 12v çıkışı mevcut. 18A-18A olmak üzere. Yeterli olur mu olmaz mı muallaktayım. Şu anda alacağımdan değil de yakın bir zamana kadar ben de düşünüyorum bu seviye bir kart
  • @protective.6 hocam bende gtx 275 vardı.Milletin sahte watt diye belirttiği feel hurricane 550 watt power supply ile hiç bir sorun yaşamamıştım.Ve üzerindeki 12 volt kanalından verdiği amper yüksek yazıyordu feelin.daha sonra internetten kelepir 460 mı 480 mi tam hatırlamıyorum Highpower marka bir power supply aldım.Taktım bilgisayara açar açmaz ekran kartı kondansatörlerden ses gelmeye başladı.oyunu açıyorum pat reset. msi kombustor ile RUN der demez pat restart.Yani 12 V den verdiği akım düşüktü high powerin.Daha sonra ben aynı anda 2 power bağladım bilgisayara.Feel hurricaneden ekran kartını besledim. High power ile anakart ve diğer bileşenleri besledim.açtım bilgisayarı açtım oyunu sorun yok.15 dakika falan takıldım birden bi gümledi power. Bir baktım high powerin içindeki kondansatör yüklenmeye dayanamamış patlamış.Yani diyeceğim şudurki en az 550 watt power kullan.
  • çok sağlam bir pm
  • çok sağlam bir cevap..
  • Çok sağlam bir güzel kart hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.s.s -- 7 Haziran 2012; 20:44:38 >
  • kart satılmıştır..
  • @tolgasubasi
    Anladım hocam bilgin için sağolasın. Benim diğer bileşenler orta seviye zaten. Çok güç tüketen bir sistemim yok watt konusunda.Zaten gtx275-285 watt olarak 200-250 arası bir güç tüketiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sadece amper olarak ne istiyor onları merak ediyordum

@F.@.T.İ.H
    Hocam sen hangi powerla kullandın bu kobrayı biraz bilgi verirsen sevinirm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.