Şimdi Ara

SATILIK XBOX360 WIRELESS RACING WHEEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk önce direksyondan biraz bahsediyim. Gerçekten mükemmel bir direksyon, daha önce kullandığım direksyonlara göre eski microsoft force feedbacklere göre çok geliştirilimiş :) gerçektende iyi bir kullanım hissi veriyor. Kullanımı çok kolay, masaya bağlamadan koltukta oturarak kucağa koyarakta rahatça oynanabiliyor.

Bu direksyonu geçen sene forza 2 için almıştım Almanyadan, kocaman kutusuyla bütün yol boyunca hammallık ettim ve uçakta bavulların yanında bişey olursa diye uçağa yanıma aldım. Uçaktada üst bagaj kısmına sığmayan koca kutusu sonucunda koltuğun ayak kısmına koydum ve bütün yolu bağdaj kurarak döndüm hatta hosteslerede epey bi dil dökmem gerekti o yüzden pek kolay getirilebilen bişey değil.

Ve eve gelip heyecanla kurdum oynadım birkaç saat ama sonra xboxı live dan oynamak için odama kurdum ve odamda da oynıcak yer olmadığı için kutusuna koyup depoya kaldırdım. Satmadan önce forza 3 ü bekledim. Onu da oynadım 20 dakka kadar forza 3te çok daha geliştirmişler direksyon hissini, gerçekten herkese tavsiye ederim. Ben kendim odamda kurcak yer olmadığı için ve kız arkadaşımın yaklaşan doğumgünü için satıyorm.

DURUMU: Durumu çok iyidir, topu topu 1-2 saat oynanmıştır. Sıfırdan farksızdır. Hiçbir yerinde ezilme, darbe, veya direksyonda gevşeme yoktur. Hatta haala yeni kokmaktadır

Bütün aparatları, kullanma klavuzu ve içinden çıkan PGR4 demo oyunu ile birlikte verilcektir. Kendisini 130euro ya aldım yani 130x2.2=286TL etmektedir. Çok az kullanılmış haliyle 250TL ye satıyorum. Istanbul içinde elden teslim tercihimdir. Gereksiz pazarlıklar yapmayın. 300tl ye sıfırı satılıyor benimkininde sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Yani sadece paketi açılıp denendi diye 50tl az ödiceksiniz. Ayrıca bunu yurtdışından getirmekte eziyet.

NOT: Nintendo DS lite ile takas olabilir. Ayrıca elimde Gaming reciever for windows ta var. Bunla beraber usbden bilgisayara bağlayarak hem xbox gamepadleri hemde direksyonu bilgisayar oyunlarında kullanabilirsiniz. Direksyonla beraber onuda satıyorm. Onunda fiyatı 50TLdir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinal -- 3 Kasım 2009; 16:11:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • Merhaba,
    satıldı mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.