Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
Satılık Xbox Series X 9500TL Kapalı Kutu

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
Getirdigim urunleri oncesinde konusup anlasarak, sizden de cuzi bir miktar kapora aldiktan sonra kendim temin edip Turkiye'ye getiriyorum. Daha oncesinde forumda bu sekilde cok fazla kez hem Xbox, hem de baska elektronik aletler sattim.
Kendisi bana kesin bir sey soylemedi, sonrasinda da Turkiye'ye geldigim icin siparisini alip getirme imkanim olmadi. Kendisine bunu ifade ettikten sonra buraya boyle bir mesaj yazma gereksinimi duymus, sebebini de anlayamadim acikcasi.
Özel mesajlar kayıtlıdır. Tarafımdan hiç bir kapora istenmemiştir. Hem olmayan ürünü satmaya kalkıyor hemde yalan söylüyor. Satıcı aynı zaman da DH kuralları dahilinde şikayet edilmiş. Sorulara bile cevap verme tenezzülünde bulunmamıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 29 Mart 2022; 18:8:22 > -
@headhunter Hocam sizinle henuz anlasma asamasina gecmedik ki, gecseydik sureci anlatacaktim zaten.
Dun bir arkadasa urununu kargoladim, gelsin kendisi soylesin elimde olmayan urunu mu satmaya calisiyormusum. @egelilodos
Sorulariniza da foruma girmeye vakit buldugum surece girip cevap veriyorum, sanirim arkadas en cok bundan rahatsiz olmus ki boyle bir tepki verdi.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X