Şimdi Ara

satılık xbox sadece 275 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıda ki özelliklere sahip xbox satılıktır.
    *dvd player
    *20 gb harddisk
    *1 adet wireless(kablosuz joystick)
    *1 adet kablolu joystick
    *3 adet orjinal oyun(halo,midtown madness,project gotham 2
    *fiyat 275 ytl
    kablosuz joystickin bi tuşu çalışmıyor.ama alternatif tuşları bu sorunu çözüo.
    xbox benim değil.xboxtanda fazla anlamam.arkadaşın dediğine göre aldığı gibiymiş.çip fln taktırmamış.3 adet orjinal oyunu var.ürün ingiltereden geldi.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu fiyata da satılmazsa yuh derim...
  • hocam ben bedava versem yine alıcı çıkmaz.275 ytl diom yine ses yok.napim 100 ytl mi diyim anlamadım..

• Hocam ilanlarınızı takip ediyorum, satılmamasının tek sebebi var o da eksik bilgi vermeniz. Aşağıda yazacağım soruların cevaplarını öğrenirseniz eminim ki hemen satılıcaktır.

1. DVD Rom un markası nedir? CD-R ve DVD-R ile ilgili problemleri var mı?
    2. Makina da çip yok demişsiniz ama 20 GB harddisk var diyorsunuz, cihaza çipsiz ek disk takılamaz. İşin aslını öğrenmelisiniz. Çipin markası ve modeli nedir?
    3. Yanında hiç kopya oyun verilmeyecek mi?

Ben xbox la ilgileniyorum aslında ama size mesaj atmamamın tek sebebi yukarıdaki konuların net olmaması. Eminim benim gibi düşünen başkaları da vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saluki -- 3 Aralık 2005, 14:20:22 >
  • öğrendim makinada çip yokmuş.demekki 8 gb hdd var.dvd romun markasını bilmiyorum.nsl öğrenceğimi sölersen bakarım.kopya oyun yok.ürün ingiltereden gelen bi arkadaşımın.oralarda kopya oyun fln yasak.3 adet orjinal dvd oyun var.mp3 oynatıo ama vcd oynatmıo.ayrıca mp3leri cihazın içine kopyalayabiliyor.

• tamam, cevaplar için teşekkür ederim. DVD markasını dvd tray e bakarak öğrenebilirsiniz.

Samsung

Bunlar da Philips ve Thompson

İyi satışlar...

• yardımların için teşekkürler.bakıp cevaplıcam..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dvd rom samsung

• quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

Hocam ilanlarınızı takip ediyorum, satılmamasının tek sebebi var o da eksik bilgi vermeniz. Aşağıda yazacağım soruların cevaplarını öğrenirseniz eminim ki hemen satılıcaktır.

1. DVD Rom un markası nedir? CD-R ve DVD-R ile ilgili problemleri var mı?
    2. Makina da çip yok demişsiniz ama 20 GB harddisk var diyorsunuz, cihaza çipsiz ek disk takılamaz. İşin aslını öğrenmelisiniz. Çipin markası ve modeli nedir?
    3. Yanında hiç kopya oyun verilmeyecek mi?

Ben xbox la ilgileniyorum aslında ama size mesaj atmamamın tek sebebi yukarıdaki konuların net olmaması. Eminim benim gibi düşünen başkaları da vardır.

Çipin olmadığını yeni fark ettim hee

• vallahi öle oldu.dhden bi arkadaşa sordum nsl öğrenildiğini o söledi.dedim ya xboxtan anlamam. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.