Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK - XBOX ONE WIRELESS CONTROLLER Satın Al 10 Nisan 2014 09:45 1 1 SATILIK - XBOX ONE WIRELESS CONTROLLER Merhaba Arkadaşlar, Controller'ı Tianfall Bundle paket ile beraber almıştım. Cotroller daha önce geldi. Geldiği gün açıp kontrol etmiştim fakat cihaz olmadığı için kullanamadım tabiki. Şu an bundle içinden çıkanı kullanıyorum ve ekstra Titanfall Controller almak için bu ürünü satmak istiyorum. Ürünü tam olarak 54 Euro - 162 TL karşılığında aldım. Aynı fiyattan (160 TL) vermek istiyorum. Herkese hayırlı satışlar... Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Montes Beyaz Asansörlü Bebek Karyolası (70x140 cm) Rendi Mobilya - Yemek Odası Takımı Pioneer VSX-322 5.1 AVR + Subwoofer + Hoparlörler
static_turk kullanıcısına yanıt Evet hocam :) Arkadaşlar, ürün @static_turk arkadaşımıza satılmıştır. İyi günlerde kullanması dileğiyle ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Montes Beyaz Asansörlü Bebek Karyolası (70x140 cm) Rendi Mobilya - Yemek Odası Takımı Pioneer VSX-322 5.1 AVR + Subwoofer + Hoparlörler