Şimdi Ara

SATILIK | Xbox One S Gamepad(200 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır üründür. Sadece kutuy açıp baktım, geri koydum. 2 tane kol olduğundan dolayı 1 tanesi boşta bekliyor öyle.

Ürünün fotoğraflarını koymama gerek yok. Sıfır ürün.

200 TL istiyorum. Kargo bana ait.

Ürün: marcus83 adlı üyeye satılmıştır. (5 ay önce) 150 TL'ye sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 11 Mayıs 2020; 17:38:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• wireless mı
  • Hala satılıkmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen alayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skullmonkeys

Hemen alayım
    Satalı cok oldu hocam. Xbox sıfır gibiydi onu da 1,500 TL'ye sattım. Sanırım kimse konuyu görmedi.

• Millet sanırım mesaj tarihlerine bakmıyor. Sürekli eski konular Hortluyor. 6 ay önce 1800 tl xbox one x satan vatandaşa acil pm yazıyorlar. Burası Dh adam o fiyata şu an one x satar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ssj

Millet sanırım mesaj tarihlerine bakmıyor. Sürekli eski konular Hortluyor. 6 ay önce 1800 tl xbox one x satan vatandaşa acil pm yazıyorlar. Burası Dh adam o fiyata şu an one x satar mı?
    16 gün önce Xbox One S tek kol 1 tb ürünü 1,500 sattım hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 ay önce one s + 2 kol+ red dead 2 1500 verdim. O zamam fiyatlar baya uçuktu. Ederi neyse onu yazdım. İyi bir arkadaşa gitti. Al satçıya gitmemesi beni sevindirmişti.
    Millet fırsatçılıktan başka bir şey yapmıyor. Özellikle Dh eskisi gibi de değil. Milletin malı altın gibi. Letgo buradan insaflı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ssj

Hocam 1 ay önce one s + 2 kol+ red dead 2 1500 verdim. O zamam fiyatlar baya uçuktu. Ederi neyse onu yazdım. İyi bir arkadaşa gitti. Al satçıya gitmemesi beni sevindirmişti.
    Millet fırsatçılıktan başka bir şey yapmıyor. Özellikle Dh eskisi gibi de değil. Milletin malı altın gibi. Letgo buradan insaflı gibi
    Bu kolu ayrıyetten satmıştım. Aynı ürünün koluydu. Garantisi falan 1 sene üzerindeydi. Sıfır kondisyonundaydı zaten. Aralık ayında almıştım Şubatın 10 gibi tamamiylr bırakmıştım. FİFA kanserine yenik düştüğümüzden direkt elden çıkarttım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.