Bilenler bilir, zamanında xbox 360 ile bayağı bir uğraşıyordum.Yedek parçaya ulaşmak çok kolay olmadığı için elimde bazı parçaları tutuyordum.Artık ulaşımı zor olmadığı ve üşenmeyip fotograflarını çektiğim için ilan açayım dedim.
No:1 Ntsc Halo Pack içinden çıkan Amerika uyumlu 110V adaptör.Elinizde çevirici varsa ve lazımsa kullanabilirsiniz.Fiyatı 30 Lira
No:2 3 kırmızılı ve bundan 2 sene kadar önce hatası yapılamayan 2005 üretimi konsol.Dvdromu sağlam ve diğer parçaları mevcuttur.Hatası nedir ne değildir açıkcası bilmiyorum ve bu şekili ile fiyatı 60 liraya
No:3 GDR-3120L Hitachi Ocak 2006 üretimli çalışır vaziyette sağlam dvdrom Fiyatı 40 lira
No:4 XCM kasa içi fan.Sıfırdır hiç kullanılmamıştır,resmini çekmek için kutusundan 2. defa çıkardım. Fiyatı 10 Lira
No:5 Headset.Sıfırdır Fiyatı 10 lira
Fiyatları uygun tuttum.İşine yarayacak var ise buyursun alsın.İstanbul Kadıköy-Ziverbeyde tanıdığımın dükkanı var.İsteyen oraya gelir alır ve gider.Diğer türlü kargo karşı tarafa ait olmak üzere önce ödeme sonra kargo olarak alışveriş yapabiliriz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.