Şimdi Ara

Satılık Xbox 360 NTSC/U Konsol + Ekstralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl yurt dışından aldığım XBOX 360 'ımı satıyorum, FW işlemi görmüş ve Live'dan ban yemiştir. Online oyun oynayacak arkadaşları baştan uyarayım. Cihaz premium paket olup, 2005 üretimi ve NTSC/ U sistemdir. şimdiye kadar hiç kırmızı ışık vermediğini belirteyim, güncel bütün oyunları oynadım, çoğunu da bitirdim. Artık oynamaya zaman bulamadığım için satıyorum.

Tam içerik şöyle;

-XBOX 360 premium paket NTSC /U
    -Fazladan 1 adet Wireless Joypad
    -1 adet USB den şarj olabilir batarya (gamepad için, hayati önem taşıyan bir şeydir)
    -Intercooler soğutucu (piyasa değeri yerine 50-100 YTL arasında değişmekte)
    -110V-->220V dönüştürücü regülatör
    -VGA kablo (monitöre bağlamanız için, bunun da piyasa değeri 40 YTL civarında)

Oyun durumu için özel mesaj veya mail atarsanız görüşürüz.

Fiyat olarak 550 YTL istiyorum. ilgilenen arkadaşlar, mail atsın ya da arasınlar, "alıcıyım telefon numaram bu, ara konuşalım" şeklindeki emr-i vaki ve ciddiyetsizlik kokan mesajlar dikkate alınamayacaktır. Cihaz son derece temiz durumdadır.

İletişim için ;

0555 521 70 97 (Özgür ALTAN)
    ozguraltan05@gmail.com

Görüşmek üzere...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatını gözden geçirmende fayda var diye düşünüyorum eğer satmayı düşünüyorsan,üstelik cihazın banlı. 0 arcade pack 450,pal premium alet 650 den satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 28 Ocak 2008; 5:08:18 >
  • valla benim pal makinayı üstelik 1 orjinal oyunuyla 500ytl'ye zor sattım .
    üretim tarihide 2006'dı;
    o yüzden fiyatı gözden geçir
  • bu fiyata bu özellikler çok fazla bunu bırak makine zaten 2005 tarihli valla kırmızı vermemesi mucize gibi bişey hayırlı satışlar.
  • Gözden geçirecek bir şey yok, yanında vereceğim şeyler amortisman yaratıyor ;) Ayrıca buraya forum kurallarından dolayı yazamayacağı nedenler için özel mesaj atın sizi ikna edeyim, eminim ki mesajlarınızı değiştireceksiniz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Xbox 360 Slim + 2 Kol
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.