Şimdi Ara

Satılık Xbox 360 Arcade - Jasper(320)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 aylık Jasper board'lı Xbox 360 satılıktır.

Kutu içeriği tamdır, yanında 4 tane oyun verilecektir ve makine tertemizdir.

Live'a 1 kez bile girilmemiştir, hatta ethernet kablosu bile takılmadı kısacası hem makine bansız, hemde ban riski yok hiç internete bağlanmadığı için. 4 tane oyun bitirildi ve o oyunların 4'üde yanında verilecek zaten.

Fiyat 320 tl'dir.

Daha önce sitede konsol satışlarım oldu, hepside temiz alışverişlerdi. Düşünen olursa içiniz rahat etsin, sorularınızıda özel mesaj olarak atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orh01 -- 15 Aralık 2010; 16:23:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Oyunlar orjinal mi bilmiyorum ama değillerse Jasper Board Arcade forumda 300 Lira civarında alıcı buluyor. Bilginize ... İyi satışlar
  • Teşekkürler, yok hocam orijinal değil. Doğrudur bende genelde 300 - 350 arası görüyorum hep, bakalım hayırlısı.

Bu arada cihazın fwsi 1.7'dir son çıkan fw'dir. Gerçi geçen haftalarda lite touch plus çıkmış, henüz yaygın değil sanırım.

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: orh01

Teşekkürler, yok hocam orijinal değil. Doğrudur bende genelde 300 - 350 arası görüyorum hep, bakalım hayırlısı.

Bu arada cihazın fwsi 1.7'dir son çıkan fw'dir. Gerçi geçen haftalarda lite touch plus çıkmış, henüz yaygın değil sanırım.

Yayılmaya başladı ancak yeni oyunlar için çok önemli ve gerekli diye biliyorum ben, özellikle AC:Brotherhood veya NFS Hot Pursuit için mutlak gerekli sanırım.
  • ben ufak bir bilgilendirmede bulunayım da hem satanın hem alanın başı ağrımasın daha sonra. son çıkan fw yüklenmeden fable 3 gibi oyunları oynadığınız zaman konsol kendi kendini kara listeye alıyor ve ethernet kablosunu hiç takmasan bile, hiç live'a girmesen bile hiçbir şey ifade etmiyor. sonuçta konsol kendisini kara listeye alıyor.
  • Urun satılmadıysa görüşelim, 0505 928 53 93
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    alınık xbox 360
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satılmıstır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.