Şimdi Ara

satılık Xbox 360 arcade jasper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    3-4 hafta önce tnc kullanıcı adlı arkadaştan aldığım xbox ı satıyorum makine ntsc u ve yanında ataba çeviricisi bulunmaktadır, 1.9 fw li

yanında verilecekler;
    -bir kol (kolun sağ yön tuşuna çok az fazla bastırmak gerekiyor bazen, ayrıca logitech chillstream kol hediye xbox içinde uygun diye biliyorum ama ben çalıştıramadım alan arkadaş ister uğraşır ister pc de kullanır)
    -20 gb hdd
    -vga kablo
    -dvi to hdmi kablo
    -kulaklık yoktur (ilk aldığımda çok pis ve kötü durumdaydı kimseye vermem o halde diye attım)

makine banlı değildir, ilk aldığımda sadece denemek amacıyla live e girdim sonra dahada girmedim.

istediğim fiyat pazarlıksız 290 tl, (özellikle ölü fiyat verenleri direk engelleyeceğimki bir dahaki satışlarımda mesaj atmasınlar), sadece kadıköy, içerenköy carrefour önünden(129t taksim otobüsünün kalktığı durak) ve haftasonları herhangi bir metrobüs durağından elden teslim iyi forumlar, saygılar...
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khueljin -- 25 Eylül 2011; 22:23:12 >

• işlemci, ekran kartı, hi-fi kulaklık ile takas yapılır (artısı eksisi konuşulur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khueljin -- 25 Eylül 2011; 22:20:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    alınık xbox 360
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.