Şimdi Ara

Satılık X5660 1366 Pin Xeon İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık x5650-x5660-x5670
    Bu üç işlemci modeli satılıktır.
    s1366 harika işlemcilerdir eğer karşılaştırmaları vs izlerseniz i7 6700k ve muadillerini hem oyun hemde render testlerinde vs geçmektedir.

X5650-300TL
    X5660-350TL
    X5670-400TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 10 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin, Mezitli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu üç işlemci sırası ile 20,25 ve 35 dolar AliExpress de. Sanırım kendiside oradan almış. 200,250 ve 300 fiyat demeside yok artık yani. Keriz avına çıkmış ama unuttuğu birşey var DH de sokmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

Bu üç işlemci sırası ile 20,25 ve 35 dolar AliExpress de. Sanırım kendiside oradan almış. 200,250 ve 300 fiyat demeside yok artık yani. Keriz avına çıkmış ama unuttuğu birşey var DH de sokmez.

AliExpress ten almadım.Keriz avına da çıkmadım.Sizde oradan alabilirsiniz ne kadar güvenli 20 dolara almak kaç günde geliyor bilmiyorum.Tecrübe edip dönerseniz ben de bu ilanı kaldırırım.O fiyatlara satacağıma kullanırım.Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senqaii -- 18 Temmuz 2017; 22:26:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata alıcı bulmanız çok zor. Ömrü dolmuş bir işlemci, yine de hayırlı işler.

• Her malın alıcısı vardır. Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O İŞLEMCİLERİN NELER YAPTIĞINI Bİ BİLSENİZ VARYA NEYSE HAYIRLI İŞLER KARDEŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: pantoom

O İŞLEMCİLERİN NELER YAPTIĞINI Bİ BİLSENİZ VARYA NEYSE HAYIRLI İŞLER KARDEŞ

Gerçekten acayip performanslı işlemciler Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlıkta sıfır yazıyor, yanlışın olmasın, server işlemcileri 3 yılını doldurunca güncellenir.

• Tanesine 25TL verip 30 adet kadar E5645 aldım i7 6700k yı geç 2700k kadar değeri yok gözümde server kullanımında oturup oyun oynamadım :)
  • Render hadi neyse de i7 6700k ve muadillerinden (4790k ve 7700k) oyun da daha iyi olacak he..? i7 6700k ve 7700k su an 7900X ya da Ryzen 1800X' den daha iyi oyun performansi veriyor sen neden bahsediyorsun canim kardesim...?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.