arkadaşlar ürünü alalı yaklaşık olarak 1.5-2 yıl olmuştur.çok şükür hiçbir sıkıntısı yok şuan bayram dolayısı ile memleketimdeyim bu nedenle fotolarını koyamıyorum fakat ne bir çizik ne bir vuruk ne de başka hiçbişey yoktur alındığı gibi tertemiz garanti durumunu pek hatırlamıyorum garantisiz sayın.garantisi olursa da iyi bir sürpriz olur.Satma sebebine gelince bi adet z5500 ve hs 201 alıcam ve para toparlamaya çalışıyorum :) bu nedenle satıyorum ha ürünü alırsınız eğer herhangi bi nedenle memnun kalmazsanız gerekirse geri alırım ben ürüne o derece güveniyorum.gerçekten tertemiz bir üründür.iyi niyetimi lütfen kötüye kullanmayın.fiyat olarak 130 lira hem benim işimi görür hem de size uygun gelir sanıyorum.gerçek alıcılar olursa bayram sonu eskişehire döndüğümde fotolarını bizzat yollarım hatat buraya eklerim.bu bir piyasa araştırması değil kim nekadara satıyor pek de ilgilenmiyorum benim fiyatım budur garanti konusunda emin değilim ama olması gerek yinede söylediğim gibi garantisiz sayınSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.