Şimdi Ara

satilik wow acc (lvl60 warrior)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 senedir oynadigim karakterimi / accountumu satmak istiyorum , artik daha fazla wow'a ayiracak vaktim kalmadi , burning crusade almadim , almayida planlamiyorum
    karakteri uzun süre hardcore oynadigim için ustu başi gayet guzel ve lvl70 den once degiştirilecek itemi yok
    azeroth tarafinda heryere exalted , heryere derken pvp pve ile alakali heryer
    700gold parasi var , 500g degerinde enchanting malzemesi bankada
    300 axesmith 300 enchanting , aq40 enchantleri crusaderi 15 25 agil enchanti , 15 str si 20 spirit i ve daha bir suru enchanting recipe'i var , yani para yapmasi cok kolay

dps itemlari :http://ctprofiles.net/profiles.ct?a=edit&cid=1108381&pid=4808337
    tank itemlari :http://ctprofiles.net/profiles.ct?a=edit&cid=1108381&pid=4808412
    bunlardan ayri olarak , 300 fire resist , 300 nature resist itemlarida bankasinda (tabi artik gerekirse)
    o gözükenler disinda nerdeyse her slot icin birer epic daha var cantasinda ayriyetten (eski rank 12)
    offhandinde r14 sword var ve 2 parca t3 aldim ama account kapali 2 haftadir falan profili update edemiyrum.

karakter suan Balnazzar(EU-PvP) serverinde ve ismi Brom olarak degisti, serverin en iyi horde guildinde naxxramas da 11 boss kesmiştik , ama migration i suan acik
    yani istediginiz yere gecirebilirsiniz , gecirdiginiz yerde bi arkadasiniza Brom adinda bi karakter acip , ismi degistirebilirsiniz , cok bi fiyat istemiyorum , karakterin degeri aslinda cok daha fazla idi 500 ytl ye ver aliyim kanka diyen bi arkadasimda vardi ama satmadim :) oda kendi karakterini oynadi
    suan istedigim miktar pazarliksiz 150 ytl (boş account 75 ytl falan heralde )

aklima gelenler bunlar , baska sorulariniz varsa burdan sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaluo -- 21 Ocak 2007; 18:44:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm olarak msjınız var..bi bakarsanız =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.