Şimdi Ara

SATILIK World of Warcraft Hesabı | 432 Demon Hunter , 431 Death Knight,BfA uçma açık,farm meslekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Herkese merhaba arkadaşlar, oyun artık eskisi gibi sarmadığından ve farklı bir oyuna geçmeyi istediğimden WoW hesabımı satıyorum.

Öncelikle kaydadeğer, önemli diyebileceğim iki karakteri var 120 level death knight(Human) ve 120 level demon hunter.başlıkta da belirttiğim gibi DH 432 item level DK ise 431 bu karakterlerin serverları Azjol-Nerub tarafı ise alliance, silvermoonda da 350 küsür item levelli 120 level night elf druid mevcut, ayrıca twisting netherda 87 level undead orc warrior var.BfA bölgeierinde uçma açık Death knight reputasyon olarak en ilerideki karakter diğerlerine göre.Ayrıca Death knight'ta Alchemy ve Herbalism meslekleri full yani direk BfA bölgelerinde farma başlayabilirsiniz.
    hesapta dark iron dwarf kul tiran human allied raceleri açık durumda.

29 günlük oyun süresi mevcuttur an itibarı ile dün gece 1 adet gametime aldım kod olarak.gold olarak ise pek birşey yok 10k 20k vesaire.

wow bfa fiyatı ünlü wow ürünleri satan sitede 162 tl ben complete collection olarak almıştım,boostu dkda kullanmıştım.belirlediğim fiyat ise 250 liradır.takas ve pazarlık düşünmüyorum.
    iletişim için PM, veya Discord: Kcherto#1220 kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadfrost -- 25 Ekim 2019; 12:42:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.