Şimdi Ara

SATILIK WinFast GTS 450 1 GB GDDR5 139 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimler Ürüne aittir ben 480 e geçtim bendeki 470 kardeşime gitti kardeşimdeki bu kart boşa çıktı kartta hiçbir sorun sıkıntı yok fiyat 139 TL market hesabı özellikler Aşağıda ve linktende ulaşabilirsiniz 1 GB GDDR5 DirectX 11 olan bir kart tek kötü yanı 128 bit olması öyle ağam şamlı bir kartdeğil ama o kadar kötü de değil orta ayar

ÖNEMLİ NOT : (FİYAT HAKKINDA ALICI OLMAYIP YORUM YAPANLAR İÇİN KARTIN FİYATI 949 TL 4 GB GTX680 İLE KAFA KAFAYA KARTIN TEMİZLİĞİNE GÖRE TAKAS YAPARIM YADA ELİNDE TİTAN OLAN VARSA ÜSTE 100 TL ALIRIM NASIL )

NOT :Kutu ve içerik maalesef yok sadece kart ve isteyen olursa 1 adet psu için güç kablosu ve div-vga dönüştürücü verebilirim garantisi muhtemelen vardır ama fatura yok bir kaç garanti sorgulama sitesinden arattım ama bi sonuç çıkmadı

http://www.leadtek.com/eng/product/1/574/intro.aspx#pitem=overview

GPU NVIDIA GeForce GTS 450
    Graphics Bus PCI Express 2.0
    Memory size 1024MB GDDR5
    GPU/Memory clock 783/1800MHz
    Memory data rate 3600MHz
    Output Dual-Link DVI x 2+mini HDMI
    Memory Interface 128-bit
    Data bandwidth( GB/sec.) 57.6
    Fill Rate(billion texels/sec) 32
    Stream process 192
    RAMDACs (MHz) 400
    Full Microsoft® DirectX®11 Shader Model5.0 Support
    NVIDIA® 3D Vision™ Ready
    DirectCompute 5.0 Support
    HDMI Support
    Built for Microsoft® Windows Windows 7™ & Vista™
    OpenGL® 4.0 Optimizations and Support
    Package contents WinFast GTS 450 GDDR5 graphic card
    Manual & Driver disc
    Quick installation guide
    Cable & Accessory
    System Requirements Window XP, Vista, 7
    A PCI Express or PCI Express 2.0 compliant motherboard with 2 full-height free slots
    Installation software requires DVD-ROM drive
    VGA(VGA converter needed) or DVI compatible monitor
    A Minimum 450W or greater system power supply (with 12V current rating of 24A)
    Software Bundled WinFast Graphics Driver CD (w/ WinFox III) x 1

SATILIK WinFast GTS 450 1 GB GDDR5 139 TL SATILIK WinFast GTS 450 1 GB GDDR5 139 TL SATILIK WinFast GTS 450 1 GB GDDR5 139 TL SATILIK WinFast GTS 450 1 GB GDDR5 139 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neso -- 20 Nisan 2013; 14:09:11 >

Resferans formdan 27 işlem sıfır sorun diğer sitelerde %100 olumlu yorum (https://www.sahibinden.com/uye-profili/nesimicay/detay/0) 97 işlemde (www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=101430)

• 140tl ye gtx 460 satılırken bu fiyata imkansız bu kartı satabilmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HalilBey -- 15 Nisan 2013; 21:54:04 >

Orijinalden alıntı: HalilBey

140tl ye gtx 460 satılırken bu fiyata imkansız bu kartı satabilmen

palit ise, onu emsal göstermeyin... Palit alırsanız, emniyetli kullanabilmek için veya en azından o.c. ediblmek için 2. el den 54*54 mm lik girişi olan bir 3. parti soğutucu almanızda fayda var (sonic platinium lar hariç)
    Sorunlu Alış-veriş: "Haruntan"
    http://forum.donanimhaber.com/m_46974413/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    Hava Soğutma ile bilinen yanlış!... oda sıcaklığının altına inemezsin!
    http://forum.donanimhaber.com/m_51680880/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51680880
  • 9-10 ay önce forumdan palit gts450 sonic almıştım sanırım ben ucuz aldım burdaki fiyata bakarsak :)
    iyi satışlar.
  • Arkadaşlar fiyat hakkında tartışmak çok anlamsız alıcı olan İNSANOĞLU verebileceği rakamı pm ile atar ise duruma göre ve özellikle KİŞİYE göre belki yarı fiyatına vericem forumda bu anlayışı bu siteye 2004 yılından kayıt oldum o günden beri hep aynı bırakın bu şurda şu fiyat sen satamazsın arkadaşım satan ben değilmiyim yada satamıyacak olanda benim ee budurumda size nedir ??????????? Ha çokmu duramıyorsun kendini söyleyip ferahlatmakmı istiyorsun onun da kolayı var abicim BU ARADA 30 YAŞINDAYIM yada yaşa göre kardeşim senin fiyatın çok satamazsın diye ilan kirletmeden PM PM PM dene mesaj yöntemi ile bana ulaştırabilirsin bizde duruma göre çekeriz fiyatı veya satılmazsada atarım diye dokuzmayız fiyata ama amaç bunun fiyatının pahalı oldunu bana bildirmekmi ? yoksa millete duyurmak mı hani millete duyurmak istiyorsan İLAN verip DUYURABİLİRSİN sende aç ilan şu kişi şu kartı şu fiyata satamaz diye ilana açarsan kendi ilanını istediğin gibi kirletebilirsin ne diye benim ilanımı kirletiyorsun tabiri cayizse benim bahçeye girip çağlalara ne diye dalıyorsun ek kendi bahçene ye ordan yazmayacaktım bunlarıda sabır sabır bi yere kadar
    Resferans formdan 27 işlem sıfır sorun diğer sitelerde %100 olumlu yorum (https://www.sahibinden.com/uye-profili/nesimicay/detay/0) 97 işlemde (www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=101430)

• arkadaşlar lütfen fiyat ile ilgili yorumlarınızı pm yoluyla söyleyiniz arkadaş zaten ilgili elinden geleni yapıcağından eminim zaten hayırlı satışlar dilerim Neso

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.