Şimdi Ara

@@@SATILIK WII@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene yazın aldığım Wii'yi uzun süredir oynamadığım için satmaya karar verdim. Vakitsizlikten 3-4 aydır bir kere bile açamadım. Konsol NTSC-U versiyondur. Tüm kutu içeriği tamdır ve kutusu bulunmaktadır. Kutu içeriğini kısaca hatırlatmak gerekirse:
    Wii konsol, 1 adet wii remote, 1 adet nunchuck, 1 adet dikey stand, 1 adet kumanda alıcısı, kompozit görüntü kablosu vardır.
    Bunlar haricinde 2. wii remote ve 2 adet kumandayı şarj etmeye yarayan kendi orjinal şarj aleti de bulunmaktadır. Böylece pil derdiniz de kesinlikle olmayacak. Alete bu sene Atik Elektronikten 100 TL değerinde yeni bir çip taktırdım. Şu anda çalıştırmadığı oyun yok. Ayrıca kendi orjinal 110 voltluk adaptörünün yanında kullanım rahatlığı açısından 220 voltluk pal adaptör de aldım. Satın alan arkadaşın çevirici almasına da gerek kalmayacak. Ürünün yanında orjinal olarak Wii Sports ve Wii Play oyunlarını da veriyorum. Bunlar haricinde ürünün yanında başka oyun almak isteyenler pm atarak elimdeki diğer oyunları da sorabilirler. İstediğim fiyat pazarlıksız 375 liradır. Takas sadece psp 3000 veya go ile olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Baseski -- 12 Ekim 2009; 17:55:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satış fıyatı nedır hocam
  • Güncel

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • PM..
  • pm gönderildi.
  • TARAFIMDAN ALINMIŞTIR.
    OZAN BEYE TEŞEKKÜRLER.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Ps4 oyunlar
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.