Şimdi Ara

SATILIK Westone 4R / Diymod 5,5g 80gb. / Meier 2Stepdance Amfi / iPod Video Tam Koruma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar,

Westone 4R

Kutusu, uç seti,taşıma kabı,kitapçık cd'cik hepsi mevcut,sıfırdan farksız olarak satılıktır.Çizik,kırık,kullanım izi vb.hiçbir sorunu yok.

Diymod 5,5g 80gb. + Blackgate Kapasitörlü Hybrid Lod+ Meier Corda 2Stepdance Amfi

Piyasadaki en temiz diymodlar'dan biri.Upgrade'den sonra 3 ay bile kullanılmadı.Yanında blackgate kapasitörlü Audiominor imzalı hybrid lod'u da veriyorum.

Meier 2stepdance sıfırdan farksızdır.Orjinal line out kablosu ve açma aparatı ile birlikte gönderilecektir.

Elimde şu an için başka foto yoktu en kısa zamanda daha ayrıntılı bir fotoğraf eklemeye çalışacağım.
     SATILIK Westone 4R / Diymod 5,5g 80gb. / Meier 2Stepdance Amfi / iPod Video Tam Koruma

iPod video 5g /5,5g video serisi için görünmez koruma.(Ön-Arka koruma adetli olarak mevcuttur.)

Diymod + Hybrid lod + 2stepdance + Westone 4R : 1650 TL
    Diymod + hybrid lod + 2stepdance : 900TL
    Diymod : 425 TL
    2stepdance: 520 TL
    Westone 4R : 800 TL
    Sticker : 1 ön, 1 arka koruma 10TL.

Saygılarımla.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 4 Şubat 2013; 20:52:56 >

• Hayırlı satışlar.

İlanda ki ürün benim kullandığım diyMod idi.
    Boğaç arkadaşımızla bizzat görüşüp bekleyip elden teslim almıştım.

Üstünde ki transparan kasayı bile ben almıştım.
  • Teşekkürler.Ancak bu sizin ürün olamaz,3ay önce ipod'du çünkü sonrasında arkadaşım aldı,alırken de diymod'a çevirtti. Yani Türkiye'de bir tane transparan kasalı diymod yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

Teşekkürler.Ancak bu sizin ürün olamaz,3ay önce ipod'du çünkü sonrasında arkadaşım aldı,alırken de diymod'a çevirtti. Yani Türkiye'de bir tane transparan kasalı diymod yok.

Bende ki iPod da ortada ki tuşta siyahtı bunun gibi.

Kablo da sarıydı. Demek ki Boğaç'ta her diyMod'da sarı renk kablo kullanıyormuş.

Karıştırmış olabilirim.

• keşke diymodsuz olsaydı, deli gibi 5.5 diymodsuz arıyorum 2 aydır bulamadım :) hayırlı satışlar.
  • Diymod ve w4r satılmıştır.Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.