Şimdi Ara

SATILIK WD My Passport Taşınabilir SSD 512GB USB 3.1 Gen2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Disk Boyutu #2.5 inç
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 Mayıs 2020 tarihinde Hepsibura'dan aldım. Ürün 3 yıl garantili olup yaklaşık olarak 26 ay daha garantisi vardır.
    Diske toplam yazılan veri miktarı sadece 582GB'tır.
    Biçimlendirildikten sonraki toplam depolama alanı 476GB'tır.
    Ürün Type-C girişli olup ister cihazınıza Type-C portundan, isterseniz de kutusundan çıkan adaptör ile normal USB(Type-A) üzerinden bağlayabilirsiniz.
    OTG destekli telefonlarınızda da SSD'yi FAT32 olarak biçimlendirmek şartıyla kullanabilirsiniz.
    SSD'de pek az taşınabilir depolama sürücüsünde bulunan TRIM komutu desteği vardır. TRIM komutu kısaca silinen verilerin hangi bloklarda olduğunu bilerek tekrar veri yazılırken o hücreleri yazılmaya hazır hale getirir, bu da performans kayıplarını önler ve ayrıca hangi blokların ne kadar kullanıldığının da istatistiğini tutarak veri yazarken sürekli aynı hücrelerinin kullanılmasının önüne geçer, bu da her hücrenin eşit miktarda yıpranmasını, diskin daha uzun ömürlü olmasını sağlar. TRIM komutu özellikle harici bir diske işletim sistemi kurmak isteyenlerin aradığı en önemli özelliktir.
    Ben USB 3.1 Gen1 destekli anakart kullandığım için kağıt üstündeki performanstan biraz daha düşük sonuç almıştım. Siz Gen2 destekli bir anakart ile daha yüksek performans alabilirsiniz.
    Sistem zorunlu olarak disk boyutunu seçtirdiği için 2.5" girilmiştir. Gerçek boyutu SATA SSD'nin yarısından biraz büyük. Fotoğraflardan anlayabilirsiniz.

Fiyat: 450 TL. Pazarlık yapmıyorum. Kargo alıcıdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 14 Mart 2021; 18:41:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.