Şimdi Ara

*** SATILIK w810i SON İNDİRİM! ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefon bulunabilecek en temiz 2, el telefon. son çekilmiş fotoğrafı bir önceki ilanımda var.http://resim.donanimhaber.com/m_25083033/mpage_1/key_//tm.htm#25095895
    telefonun kutusu faturası orijinal kulaklığı orijinal şarj aleti 64 mb hafıza kartı kitapçıkları cd si var. tek eksik data kablosu o da piyasada kolay bulunan bir parça. 1 yıl daha KVK dan garantili ve açılmamış tamir filan görmemiş. çalışmasında en ufak bir sorun yok. tuş takımında soyulmalar yok. malum üstün ses özellikli walkman telefon. ayrıca herhangi bir mp3 kulaklığını da takabiliyorsunuz. fiyatı 220 den 190 a indirdim.
    özelliklerini zaten bilenler biliyor ama genel olarak 2 mp kamera üstün ses özellikleri 176*220 parlak ekran radyo vs.... piyasada sıfırı en az 350 ytl civarı. ankara içi kızılaydan elden teslim tercihimdir.

fiyat 175 oldu.

nokia 2630 ile + para şeklinde takas olur. ya da değeri 100 ytl yi geçmeyen telefonlarla takas olur . takas fiyatı 190 liradır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisina -- 30 Temmuz 2008; 21:01:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkarakus -- 30 Temmuz 2008; 23:53:03 >
  • e250 + para seklinde olursa alabilirim
    exurtcies@hotmail.com
    5546108816
  • Aldım gitti... Kargo bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 31 Temmuz 2008; 11:15:09 >
  • noxcoya satılmıştır. hayrını görsün...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell TL satılık
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.