Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık ViewSonic VX2758-2KP-MHD Satın Al 7 Mayıs 2022 15:29 1 1 Satılık ViewSonic VX2758-2KP-MHD Selamlar,Ürün Vatan bilgisayardan alınmıştır. Yaklaşık 1-1,5 yıl önce şubede test ederek alındı, herhangi bir ölü piksel vs teknik sıkıntısı bulunmamaktadır. PC'yi dağıttıktan sona Xbox için monitör olarak ara sıra kullanıyordum ancak bir süredir sadece evimdeki PC'yi kullanıyorum bu nedenle satmaya karar verdim. Faturasını henüz bulamadım ama en kötü vatanbilgisayardan isteyeceğim. Kutusu mevcuttur. İstanbul anadolu yakasında elden teslim edebilirim. Şehirdışına kargo yapabilirim ancak herhangi bir kargo anlaşmam yok, şehırdışı kargo istiyorsanız kargo ücretinin yüksek çıkacağını göz önünde bulundurun ve çözüm öneriniz ile gelin. İstediğim ücret 3000 TL'dir. www.viewsonic.comViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" QHD IPS 1ms 144Hz GAMING Monitörhttps://www.viewsonic.com/tr/products/lcd/VX2758-2KP-MHDSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SteelSeries Arctis 1 Wireless Xbox Series XPG SX6000 Pro PCIe Gen3x4 M.2 2280 1TB Satılık LG UltraGear 32GN600-B 31.5" Be Quiet Shadow Rock Slim / Noctua NA-HC3 chromax.black.swap