Şimdi Ara

Satılık Veya Takaslık S3 Mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 Ay Dır Kullandığım S3 Minimi Öncelikle Tks Olmaz İse Satmak İstiyorum
    Fatura Tarihi 16.04.2013 AntaresAvm
    Kutu İçeriği tam
    Telefonu Bilmiyorum Belki Keyfi Diye Bilirsiniz Ama Daha büyük Bir Ekran Yani s2 Gibi Bi Telefonla Tks Lamak İstiyorum Bilmiyorum 2. el fiyat larını Onun İçin altı üstü ne bilemem fakat alacağım s2 inin mümkünse en az benim cihazım kadar temiz olmasını istiyorum
    Cihaz Kozmetik Olarak 10 üzerinden 10 alır daha ilk günkü gibi diye bilirim
    Kutusu Faturası Herşeyi Duruyor tks olursa ankara içi elden lütfen dier illere yok kargo falan uraşmak istemiyorum
    satış fiyatına gelince pmden tellif atarsanız sevinirim
    her türlü İletişim için
    0 538 443 49 52
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

herkez fiyat sorup duruyor . .
    piyasayi arastirdim
    istedigim fiyat 600 tl eldn saticm .

[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzeberusx1 -- 22 Mayıs 2013; 15:13:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Örnek Olarak Rengini Filan Belirtmediğim için atıyım istedim
     Satılık Veya Takaslık S3 Mini

• 16 yaşındasın herşeyin farkındasın ama :)
    2.EL FORUM KURALLARI
    [2.4] 2.el forumunda satılık ilanları fiyat içermek zorundadır. Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir, ürünün sıfırının linki verilip piyasa fiyatı örnek gösterilebilir.

Fiyat yazarsın, biz de pazarlık tekliflerimizi pm den göndeririz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamitat

16 yaşındasın herşeyin farkındasın ama :)
    2.EL FORUM KURALLARI
    [2.4] 2.el forumunda satılık ilanları fiyat içermek zorundadır. Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir, ürünün sıfırının linki verilip piyasa fiyatı örnek gösterilebilir.

Fiyat yazarsın, biz de pazarlık tekliflerimizi pm den göndeririz...

bilgilendirme icin tsk :) 18 izime bastim imza eski tm bir fiyat bilmiyorum bugun bi telefoncuda 600 tl fiyat veren oldu ama tks lamak istiyorum teli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• garanti durumu nedir, telpa vs
    imei atılmış cihazlardan mı kayıtlımı?
    sanal pazardan satış varmı? sanal pazardan satış varsa son fiyat için pm ile teklif veriniz
  • telefonular iphone 4 e vermiyorlar 600 tl fiyat artık yanlış anlama baltalamak asla amacım değil ama sıfırları senin fiyattan ucuz kredi kartı kullanmayanlar sözüm meclisten dışarı şu anda heryerde kredi kartları puan kampanyaları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanibene

telefonular iphone 4 e vermiyorlar 600 tl fiyat artık yanlış anlama baltalamak asla amacım değil ama sıfırları senin fiyattan ucuz kredi kartı kullanmayanlar sözüm meclisten dışarı şu anda heryerde kredi kartları puan kampanyaları var.

paralel ithalat 600 civarı.. 1 tane kvk genpa yani dist ürünü bulamazsınız o fiyata..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

garanti durumu nedir, telpa vs
    sanal pazardan satış varmı? sanal pazardan satış varsa son fiyat için pm ile teklif veriniz

fatura tarihini yazdım lütfen iyice okuduktan sonra mesaj düşünüz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hanibene

telefonular iphone 4 e vermiyorlar 600 tl fiyat artık yanlış anlama baltalamak asla amacım değil ama sıfırları senin fiyattan ucuz kredi kartı kullanmayanlar sözüm meclisten dışarı şu anda heryerde kredi kartları puan kampanyaları var.

yok yani illa gitcem video çekcem tmm kardeşim benim telefonum bende kalsın tks lamak istiyorum öncelikle yazdım satış fiyatında bir karar vermedim vermeyide düşünmüyorum .. ayriyetten daha geçen hafta berkan öztürk kardeşim gibidir gittik beraber onun elindeki iphone 4s i 800 tl ye sattık ilanı baltalamayıda geçtin sen ..

• quote:

antares avm den aldım imeil atılmış bir cihaz deil kayıtlı ..

IMEI SORGULAMA

IMEI :
    Durumu : IMEI NUMARASI KAYITLI
    Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
    Üretici : Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung GALAXY S3 MINI GT-I8190 Model Bilgileri: Samsung GALAXY S3 MINI GT-I8190

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzeberusx1 -- 19 Mayıs 2013; 19:48:09 >

• Orijinalden alıntı: tzeberusx1

imei numarasını buraya yazmışınız ama klonlama yapılıyor.. sonra sıkıntı olmasın sizin için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsum -- 19 Mayıs 2013; 19:35:57 >
  • Orijinalden alıntı: dimsum

Orijinalden alıntı: tzeberusx1

imei numarasını buraya yazmışınız ama klonlama yapılıyor.. sonra sıkıntı olmasın sizin için...

geri sildim :D

• tks icin lutfn ankara ici tekliflerde bulunun
     Satılık Veya Takaslık S3 Mini Satılık Veya Takaslık S3 Mini

• pm atıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsta

pm atıldı

pm cevaplandi ilan herturlu tks teklifine aciktir satis fiyatim 600 tldir assagisini teklif etmeyiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.