Şimdi Ara

satılık ve takaslık P4 kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İŞLEMCİ : intel pentium 4 3.00 Ghz.
    ANAKART : gigabyte 945 Gzm-S2 C2 Duo destekli
    BELLEK : 1+1 = 2 Gb. DDR2 667 Mhz.
    EKRAN KARTI : Ati readon Hd 2600 Pro Pc-Exp 512 Mb.(512 de sistem belleğinden toplam 1 Gb)
    KASA : Feel Hurricane mavi ışıklı fanlı siyah renk
    HARD DİSK : 120 Gb. ( ilave olarak 1 adette 80 Gb hazır sistem kurulu harddisk)
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD RW
    KLAVYE + MAUSE + SHOW MARKA 5+1 ses sistemi(hoparlörün birinden ses alamadım bakılması lazım) 4+1 olarak sorunsuz.

fiyat olarak pazarlıksız 400 tl. diyorum. önce posta çeki hesabıma havale sonra kargo şeklinde olur.kargo ücreti alıcıya aittir.
    Konya'da iseniz gelip görüp deneyerek alabilirsiniz. veya konyada tanıdığınız varsa ona baktırıp alabilirsiniz.
    isteyene Xp , isteyene Vista , isteyene Windows 7 yüklenerek gönderilir. format fiyata dahildir
    Takas olarak ise 12" laptop(özellikle Acer 2920z 12,1" Dvdrw Core2Duo 2gb Laptop) veya 10 " netbook larla takas olabilir.

NOT: Sistem(ekran kartı,işlemci,ram vs) hiçbir overlock işleminden geçmemiştir.En ufak zorlanma kesinlikle yapılmamıştır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost54 -- 16 Temmuz 2010; 23:15:38 >

• s.a üstat eğer kasa satılmadıysa 80 gb harddisk ve formatta atabilirsen anlaşırsak eğer alabilirim.
  • cevap bekliyorum saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pLus wést -- 24 Temmuz 2010; 0:36:17 >
  • hayır satılmadı kasa duruyor.Pm attım
  • tamam.Ben de konyadayım Konya/Meram eğer uygun görürseniz yarın ürünü elden görüp alabilirim.
  • ok
  • ürün "pLus wést" nickli arkadaşa satılmıştır.kendisi gelip görüp aldı.her iki tarafa da hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürün tarafımca alınmıştır.Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.