arkadaşlar alınık telefon Samsung e-330..temiz kullanılmış olması şarttır..İkinci telefon olarak kullanıcam..Çok hoşuma gittiği için sadece o modeli istiyorum..başka cihazlar teklif edilmesse sevinirim Canlısı için uygun fiyatlar verin lütfen ,öğrenci adamız şurda
Beyler elimde 9. aya kadar garantisi bulunan ve vatandan alınma olan MPx220 var..Genel olarak temiz bir cihazdır,kullanımdan dolayı aşınmalar vardır ama kesinlikle sorunu yoktur..Full kutusu mevcut(hafıza kartı hariç)..Faturası mevcut!! İstanbul içi alış-veriş tercihtir,merkezi yerlerde elden teslim edilir(kadıköy,bostancı),ancak anlaşılırsa şehir dışınada postalanır...
Satılık 2gb SONY memory stick pro duo..(bi abimindir) 50 lira istiyor(pazarlıksız)Belki ihtiyacı olan çıkar diye koyuyorum yoksa illa satmak gibi bi derdim yok,dursada olur
ARKADAŞLAR ALIŞ-VERİŞTE İSTANBUL İÇİ TERCİHTİR(çünkü BENDEKİ SATILIKLARIN RESİMLERİ YOK VE MAALESEF KOYAMAYACAĞIM)ELDEN ALIŞ-VERİŞİN DAHA YARARLI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM..istanbul içi istememin sebebi alıcılar içindir..çünkü resim koyamıyorum..bazı arkadaşlar güvenmiyor..geçen gün bi arkadaşla anlaştık gibi oldu mpx220 için soradan arkadaş nasıl güvenebilirim dediğinde referans ve kefil verdim ama arkadaş gene güvenemedi..dolayısıyla alış-veriş olmadı..eğer güvenen arkadaşlar varsa şehirdışınada postalayabilirim malları
TEKLİFLER PM'den
SAYGILARSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.