Şimdi Ara

Satılık Uygun Fiyatlı Ray-Ban 5245 Kemik Gözlük (Az Kullanılmış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar. Bir arkadaştan satın aldığım, arkadaşa da hediye olarak gelen, orijinal koruma kabı ve cam silme bezi ile birlikte teslim edeceğim Ray-Ban marka 5245 model kemik gözlüğü kullanmadığım için satıyorum. Gözlüğün sıfır fiyatı 350 lira civarında, benden önceki sahibi yakını göremediğinden dereceli cam ile kullanmaktaydı, ben kendisinden aldıktan sonra dinlendirici olarak kullanmak için 150 liraya organik olan ve bir sürü hatırlamadığım özelliklere sahip (Kir, yağmur suyu ve yağ tutmayan yapı falan filan) cam taktırdım. Sadece bilgisayar kullanırken, günlük 2-3 saat, toplamda ise 50-60 saat kullandım. Cam 20 gün önce kadar alındı, çerçeve hakkında bilgim yok. Her ikisi de çok temiz.

Fiyat: Çerçeve ve cam için toplamda 230 lira istiyorum.

Kozmetik olarak kullanım için çok şıktır, dilerseniz dereceli cam taktırabilirsiniz.

Teslimi tercihen Ankara içinde yapmak istiyorum ama diğer şehirlere de güzelce kargo yapabilirim. Müsait olduğumda fotoğraflarını çekip ilâna ekleyeceğim, özel mesaj yolladığınız takdirde telefonunuzu da belirtin, ilâna ekleyene kadar Whatsapp'ten göndereyim fotoğrafları.

Cep telefonu, müzik çalar ya da harici hard disk ile takas düşünebilirim.

Satılık Uygun Fiyatlı Ray-Ban 5245 Kemik Gözlük (Az Kullanılmış)

http://mavioptik.com.tr/Ray-Ban-RX-5245-2034

http://www.ray-ban.com/turkey/gozlukler/RX5245-rb5245-siyah/805289517450
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 26 Aralık 2014; 13:35:29 >

• Satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.