Şimdi Ara

Satılık - Uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Elimdeki oyun oynadığım sistemi satıyorum.

Sistem :
    *MSI 870A-G54 AMD
    *AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.40 GHz
    *XIGMATEK GAIA SD1283 CPU Cooler
    *Sapphire HD7850 O.C. EDITION GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1(CSpeed:1000MHz-MSpeed:1450MHz)
    *12 Gb 1333 MHz KingstonDual kit
    *AeroCool VX-E Pro 600W 
    *Creative Sound Blaster Recon3D THX USB 3D Surround Sound Processor
    *Creative FATAL1TY Gaming Head

Ayrıca sıcak yaz ayları için taktırdığım içinde egzoz fan haricinde, resimlerde ki mavi ışıklardan da anlaşılacağı üzere 2 tane Xigmatek 15'er cm fan bulunmaktadir.(Bu fanları sadece çok sıcak yaz aylarında aktive ediyorum.)

Sistem için 1050 TL istiyorum. Şu an tüm oyunlarımı oynadığım ana bilgisayarım. Yeni 4K sistem kuracağım için satıyorum.

Ses kartı ve Kulaklık hariç 900 TL. (Not : ses kartının Scout Mode özelliğini aktive ederseniz, FPS oyunlarında düşmanların ayak seslerinin nerelerden geldiğini çok daha derinden algılayabilir ona göre hamleler alabilirsiniz.)

Kasadaki harddisklerimi satmıyorum. onları yeni sistemimde kullanacağım.

Oynadığım son oyunlar: Batman Arkham Knight, Mad Max, Gta 5, Metal Gear Solid Phantom Pain, Farcry 3 ve 4, Blade and Soul, TES V Skyrim, Witcher 3, Tomb raider, Ryse Son of Rome, Payday 2, Simcity 4, CS GO, Titanfall, Trine 3...

Bu oyunların bir çoğunu orta ve yükse bir kısmını düşük ayarlarda full hd ekranda bitirdim.

İstanbul anadolu yakasından elden teslim yapılabilir. Ya da kargo alıcı ödemek koşuluyla kargolanabilir.

Satılık - Uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarı Satılık - Uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarı Satılık - Uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarı Satılık - Uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarı Satılık - Uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarı Satılık - Uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 12 Şubat 2016; 23:19:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fiyat takip guzel sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.