Şimdi Ara

Satılık Uygun Fiyatlı 3 Adet Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg Le50 urun temiz resimlerde goruldugu gibi bir arızası vs yok pil yoktur yenisi 75 ytl makina tek ve son rakam 475 ytldir... bu fiyata daha ne olsun alana hediyesi vardır...

• İşlemci : Intel Pentium M 740 1.73GHz/2MB Sonama
    • Ekran : 15 XGA TFT 1024x768
    • RAM : 768 MB DDR2 533 RAM
    • HDD : 40 GB Sata
    • Ekran Kartı : ATI Radeon XPress 200M 128 MB Ekran Kartı
    • Genişleme Yuvaları : 1 x IEEE1394, 4x USB 2.0, PCMCIA 2.1, LAN , Card Raeder 4+1.
    • Optik Sürücü : DVD Super Multi
    • Audio : MS sound uyumlu + Stereo hoparlor
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP Home
    • 802.11g WiFi Kablosuz Arabirim

=================================================================================================

Urun Oldukca Temiz garantisiz anakartı sıfır hpde degişti urun sorunsuzdur pili arızalıdır yaninda yollanacak super performance super cihaz herseyi ile harika kullanıslı fiyatı 675 ytldir...

Intel Core2Duo İşlemci T2050 (1.66 GHz) 2MB İşlemci
    15" TFT XGA (1024 x 768) Ekran
    Paylaşımlı Intel M. Gr. Ac. 950 UMA 128MB Ekran Kartı
    1GB DDRII 667MHz 1 DIMM Max 2048Mb Ram
    80GB 5400rpm HDD
    Teknik Özellikler
    İşlemci Intel Core2Duo İşlemci T2050 (1.66 GHz) 2MB
    LCD Ekran 15" TFT XGA (1024 x 768)
    Ram 1GB DDRII 667MHz 1 DIMM Max 2048Mb Ram
    HDD 80GB 5400rpm
    DVD, CD ROM DVD+/- RW SM DL FX
    Ekran Kartı Paylaşımlı Intel M. Gr. Ac. 950 UMA 128MB a kadar
    Fax Modem Evet
    Network 10/100 Mbps
    Bluetooth Evet
    USB 2x USB 2.0
    Batarya(Saat) 4 Saat (Seyahat pili ile 8.5 Saat)
    İşletim Sistemi Windows XP

=================================================================================================

Cok Temiz Sorunsuz ultraprotable sorunsuz bir cihaz iş icin birebir kullanımlı sarj aleti cihaz ve canta beraber sekilde sadece sadece 525 ytldir... cok hafif ve cok ufaktır altta detayları yazıyor ama genede ozelliklerini soyleyeyim centrino 1,5 512 ram 40gb hdd 12" wireless bluetooth vs. vs. kacırılmayacak cihaz...

At A Glance
    Microsoft Windows XP Professional,
    Microsoft Windows 2000 and
    limited localizations of Windows XP Home Edition preinstalled
    Intel® Pentium® M Processors at 1.4, 1.5, or 1.6-GHz
    12.1-inch XGA TFT display

256-MB DDR SDRAM upgradeable to 1024 MB

Up to 60-GB 5400rpm, user -removable hard drives.

Magnesium alloy display enclosure

Protected by a Three-year, Worldwide Limited Warranty – certain restrictions and exclusions apply. Consult the HP Customer Support Center for details.

What's New
    Intel Pentium M Processors
    Microsoft Windows XP Professional,
    Microsoft Windows 2000 and
    limited localizations of Windows XP Home Edition preinstalled
    ATI Mobility Radeon graphics with user selectable 32 or 64-MB DDR SDRAM
    Gigabit Ethernet NIC
    Optional integrated 802.11b/g and 802.11a/b/g wireless LAN modules
    Optional integrated Bluetooth
    Integrated Secure Digital (SD) flash media slot
    Dual pointing devices
    Common Port Replicator and Advanced Port Replicator with Gigabit NIC pass-through.

What's Special
    Ultra-light weight – 3.5 lb (1.59 kg)
    Full sized keyboard
    Support for up to two batteries
    802.11b/g and 802.11a/b/g modules support the recently ratified 802.11g standard
    Dual pointing devices
    Self powered external MultiBay, which provides a cost effective and travel friendly way to access MultiBay drives.
    HP Mobile Printing driver makes on-the-go printing quick and easy

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsa54 -- 27 Mart 2008; 23:31:30 >

alış veriş yaptıklarım: Epitaph (arcelik marka Laptop aldım) --- muhtar5 (bir koli anakart sattım) --- bscol (laptop tamir ettirdim) --- tsunami41 ( htc p4350 sattım ) --- refereemre (Toshiba G500) --- cazirti (Lg Laptop Aldım) --- mitrox (hp 12 Laptop Aldım) --- deftones1981 (psp verdim 19 wide screen samsung lcd aldım) --- mahosa (xfx 8800 gts xxx edition aldım ) ---

• slm sunlarin tam marka modellerini yazarmisin kardes,

birde 2. cihaz YA CORE 2 DUO yada T2050 ve COREDUO ; hangisi acaba?
    alış veriş yaptıklarım: Epitaph (arcelik marka Laptop aldım) --- muhtar5 (bir koli anakart sattım) --- bscol (laptop tamir ettirdim) --- tsunami41 ( htc p4350 sattım ) --- refereemre (Toshiba G500) --- cazirti (Lg Laptop Aldım) --- mitrox (hp 12 Laptop Aldım) --- deftones1981 (psp verdim 19 wide screen samsung lcd aldım) --- mahosa (xfx 8800 gts xxx edition aldım ) ---
  • Resimlerin Devammı

• Son Resim

• yaw dostum karman corman bir ilan olmuş anlamak cok zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harika fiyat
    Burada, yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum. Bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde... Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp, gereksiz şeyler alıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok. Ne büyük savaşı yaşadık, ne de Büyük Buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş. En büyük buhranımız hayatlarımız. televizyonla büyürken milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık ama; olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve bu yüzden çok kızgınız.
  • pm
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.