Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK UNCHARTED 3 (PS3) --> 65 TL Satın Al 1 Mayıs 2012 12:20 1 1 SATILIK UNCHARTED 3 (PS3) --> 65 TL SATILIK UNCHARTED 3 (PS3) --> 65 TL Oyunu Forumda bir arkadaştan satın aldım, oynayıp bitirdiğim için satmaktayım. --OYUNUN DURUMU-- Kitapçıklı, PAL 2. Bölge , Türkçe Dil Seçeneği Mevcut. Online Kodu Kullanılmış. Kutusunda veya Diskte herhangi bir çizik kırık yıpranma yok. Sıfır ayarında Sorunsuz. -- SATIŞ YÖNTEMİ VE FİYAT-- SanalPazar Üzerinden Satışta Fiyat 65 TL Önce EFT Sonra Kargo Şeklinde Satışta Fiyat 60 TL İstanbul Avcılar Elden Satış Fiyat 60 TL -- AYRINTILAR-- Takas Düşünmüyorum. Fiyat Son Fiyattır. Pazarlık Etmeyi düşünmüyorum. .... Fiyat : 65 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SPIDERMAN (SEC) Referans Ilanı RED DEAD REDEPTION 2 Special Ed. REFERANS ILANI Uncharted Full Seri (1+2+3+4+Kayıp Miras) SATILIK UNCHARTED 3 (PS3) --> 65 TL