Şimdi Ara

Satılık Ultimate Ears TripleFi 10 + Null Audio Custom Kablo 475 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1,5 sene önce Amerika'dan getirttiğim Ultimate Ears TripleFi 10'umu satmak istiyorum. Satma nedenim tamamen keyfidir. Kulaklığı dinlemeye çok fazla fırsatım olmuyor kenarda duracağına satayım diyorum. Kulaklık Amerika'dan geldikten sonra kablosunun sertliğinden dert yanıyordum onu da custom kablo takarak çözdüm. Kulaklığın maliyeti bana oldukça fazladır o yüzden çok fazla indirim yanlısı değilim yine de alıcı olursanız ona göre konuşabiliriz. Kablo ve kulaklık ayrı olarak satmayı düşünmüyorum. Ayrıca yanında yine Amerika'dan satın aldığım Comply Foam Ts-500 model kulaklık ucu vereceğim (2 adet) saatlerce dinleseniz bile asla rahatsızlık vermez tam bir teknoloji harikası bilen bilir zaten Ürün tarafımdan titizlikle kullanılmıştır. Kutu içeriği tamamen mevcuttur. Sıfırı nasılsa öyle teslim edilecektir. Özellikle kabloyu değiştirdikten sonra tok basları ile beni benden almış özellikle canlı konser tarzı müzik dinleyenler için biçilmiş kaftandır. Sesleri en ince ayrıntısına kadar duymanızı sağlar, kaliteli müzikleri sesi ne kadar açarsanız açın temiz olarak duymanıza olanak verir. İstanbul Maslak ve Şişli civarı elden diğer yerlere kargosu bana ait olmak üzere önce para sonra kargo şeklinde gönderilebilir. Tercih elden satıştır. Referans isteyen profilime bakabilir özellikle Engin. arkadaşımızdan hakkımda bilgi alabilir. İletişim için PM tercih edilir.

Saygılar,

Satılık Ultimate Ears TripleFi 10 + Null Audio Custom Kablo 475 TL Satılık Ultimate Ears TripleFi 10 + Null Audio Custom Kablo 475 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nec85 -- 26 Haziran 2013; 0:25:01 >

• ilan günceldir.
  • ilan günceldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.