Şimdi Ara

Satılık Turkcell T10 Android 2.3.7 Cyanogen Whatsapp Facebook vs Çalışır durumda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Telefonum bozulunca geçici olarak alıp kullandığım T10 u (huawei u8110 olarak geçer) satıyorum. En ufak problemi yok.Kutusu ve içeriği mevcut.

Kutu içeriği

Şarj aleti
    Usb kablosu
    Yedek batarya (Ttec)
    Faturası

Telefonda çalışmasına engel hiçbir problem yok ahizede hoparlörde mikrofonda en ufak sıkıntı yok wifi vs sorunsuz mükemmel şekilde çalışıyor. Rootlu olduğu için whatsapp facebook instagram vs programlar sorunsuz çalışıyor. İsteyen orjinal romunu yükler isteyen böyle kullanır. Resimlerde körüldüğü gibi sol üst köşede bir darbe vardır onun dışında kullanıma engel hiçbir sorun yoktur.

Satılık Turkcell T10 Android 2.3.7 Cyanogen Whatsapp Facebook vs Çalışır durumda.
     Satılık Turkcell T10 Android 2.3.7 Cyanogen Whatsapp Facebook vs Çalışır durumda. Satılık Turkcell T10 Android 2.3.7 Cyanogen Whatsapp Facebook vs Çalışır durumda.
     Satılık Turkcell T10 Android 2.3.7 Cyanogen Whatsapp Facebook vs Çalışır durumda. Satılık Turkcell T10 Android 2.3.7 Cyanogen Whatsapp Facebook vs Çalışır durumda.

Fiyat 110 tl telefon hariç işime yarayacak diğer herşeyle takas düşünebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4rml3ss -- 28 Ocak 2014; 12:43:00 >

• 50 lira teklif ediyorum. tşkr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

50 lira teklif ediyorum. tşkr.

6600 var 50 liraya onu teklif ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.