Şimdi Ara

SATILIK TUL X1650XT 256MB GDDR3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kart ful kutuludur. Garanti bitiktir. Şu an sistemimde sorunsuz çalışmaktadır. Fiyat 50 Ytl.

Aşaşıdaki resim ve özellikler kartın birebir kendisidir.

GRAFİK İŞLEMCİ RADEON X1650XT
    ÇEKİRDEK HIZI 600 MHZ
    BELLEK HIZI 1400 MHZ
    BELLEK ARAYÜZÜ 128 BIT
    İŞ HATTI 24 ADET
    VERİ YOLU GENİŞLİĞİ DUAL 400 MHZ
    TV OUT VAR
    DİĞER ÖZELLİKLER
    ATI RADEON X1650XT
    256MB DDR3 BELLEK
    PCI EXPRESS
    128 BIT
    2XDVI,HDTV
    24 ADET PIXEL SHADER
    5 ADET VERTEX SHADER
    SM3 DESTEKLİ
    64 BIT FLOATING POINT HDR RENDERING
    HDTV TV ÇIKIŞI ILE YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ TELEVIZYONLARINIZDA OYUN ZEVKINI ÇIKARIN
    YÜKSEK OYUN PERFORMANSI
    DDR3 RAM TEKNOLOJISI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piramit17 -- 20 Ağustos 2008; 14:22:09 >

ALIŞVERİŞLERİM = (r@, z2300 alındı)_(mazhar, megaworks satıldı)_(865pe, g.skill ram alındı)_(haqan77, ram satıldı)_(dgnzcn, skystar 2 alındı)_(resE, Z2300 satıldı)_(atalayalper, X-230 alındı)_(mpy, işlemci,ram,ekrankartı alındı)_(Nevfel, ses kartı alındı)_(gokselgok, cpu satıldı)_(09nanometer, cpu alındı)_(whamx, ekran kartı satıldı)_(öztin, ekran kartı alındı)_(natal, ekran kartı takaslandı)_(labrie, cpu satıldı)_(yalnızkral, cpu alındı)_(khueljin, ses kartı takaslandı)_(61plancı, x540 satıldı)_(trooper27, x-fi gamer satıldı)_(cerdogan, E900 alındı)_(elusive, İ450 satıldı)_(ulashh1907, cpu soğutucu satıldı)_(deja_wu1453, Z5500 satıldı)_( GAKGO26,Adsl modem alındı)_(dogan_95, Philips MMS430 alındı)_(slypent, pc parçaları alındı)_(elektro35,Tablet pc alındı)_(umut by umut, Edifier x600 satıldı)__(aLLy88, pc kasası alındı)__(bugrascb, bz vga satıldı)__(atmacaburak, Tablet PC satıldı)__(emrahray, ekran kartı alındı)__(loyloy, ram satıldı)__(komes, ram satıldı)__(nyanaa, vga satıldı)__(black64, ram alındı)__(cydonia, cpu satıldı)__(SeRo-34, ram satıldı)__(trapspeed, ses kartı alındı)__(jacques1791, EDIFIER M3300SF 2+1 SPEAKER satıldı)__(drekeskin, cpu satıldı)__(asilkaplan, cpu satıldı)__(hrnzn, Anakart,işlemci,ram,dwd,hdd,ssd alındı)

• Hayırlı satışlar dostum. Sonunda niyeti bozmuşsun hayırlısı olsun.
    Arkadaşlar kartı ben satmıştım tatmin edici performansa sahip bir karttır.

Orjinalden alıntı: mpy

Hayırlı satışlar dostum. Sonunda niyeti bozmuşsun hayırlısı olsun.

Soalasın eyüp. Bakalım satılırsa alıcaz bişeyler, satılmassa kart benimdir, işimi görüyor.
    ALIŞVERİŞLERİM = (r@, z2300 alındı)_(mazhar, megaworks satıldı)_(865pe, g.skill ram alındı)_(haqan77, ram satıldı)_(dgnzcn, skystar 2 alındı)_(resE, Z2300 satıldı)_(atalayalper, X-230 alındı)_(mpy, işlemci,ram,ekrankartı alındı)_(Nevfel, ses kartı alındı)_(gokselgok, cpu satıldı)_(09nanometer, cpu alındı)_(whamx, ekran kartı satıldı)_(öztin, ekran kartı alındı)_(natal, ekran kartı takaslandı)_(labrie, cpu satıldı)_(yalnızkral, cpu alındı)_(khueljin, ses kartı takaslandı)_(61plancı, x540 satıldı)_(trooper27, x-fi gamer satıldı)_(cerdogan, E900 alındı)_(elusive, İ450 satıldı)_(ulashh1907, cpu soğutucu satıldı)_(deja_wu1453, Z5500 satıldı)_( GAKGO26,Adsl modem alındı)_(dogan_95, Philips MMS430 alındı)_(slypent, pc parçaları alındı)_(elektro35,Tablet pc alındı)_(umut by umut, Edifier x600 satıldı)__(aLLy88, pc kasası alındı)__(bugrascb, bz vga satıldı)__(atmacaburak, Tablet PC satıldı)__(emrahray, ekran kartı alındı)__(loyloy, ram satıldı)__(komes, ram satıldı)__(nyanaa, vga satıldı)__(black64, ram alındı)__(cydonia, cpu satıldı)__(SeRo-34, ram satıldı)__(trapspeed, ses kartı alındı)__(jacques1791, EDIFIER M3300SF 2+1 SPEAKER satıldı)__(drekeskin, cpu satıldı)__(asilkaplan, cpu satıldı)__(hrnzn, Anakart,işlemci,ram,dwd,hdd,ssd alındı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: piramit17

quote:

Soalasın eyüp. Bakalım satılırsa alıcaz bişeyler, satılmassa kart benimdir, işimi görüyor.

sıfır fiyatları bi kontrol edip de satmaya kalksaydın
    daha iyi olurdu

Orjinalden alıntı: jakooo23

quote:

Orjinalden alıntı: piramit17

quote:

sıfır fiyatları bi kontrol edip de satmaya kalksaydın
    daha iyi olurdu

Baktım arkadaşımda. Fiyat çok ucuz geldi. Daha ucuz fiyatada satasım yok. Hem Çoğu 16** serisi satan arkadaş 55 lira fiyat çekmiş. Benim kartım x1600 prodan iyi bi kart. Onların kartı 55 lira ediyosa benim kartta 50 lira eder.Hımm zorla satmıyoruz tabiki isteyen pasif soğutmalı msı alabilir. Orası alıcının işi. Hatırlatma için tşk ederim. Satışa devam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Palit 9800GT 1GB
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.