Şimdi Ara

Satılık Tritton Ax Pro - Sorunlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene abd den aldığım Tritton ax pro kulaklığımı satıyorum. Öncelikle kulaklığın decoderi sapa sağlam. Hiçbir sorunu yok. Ama kulaklıkda baya bir sorun var ne yazıkki. Kulaklığın kablosu hor kullanmamdan dolayı hep iç içe karıştı ve içindeki bazı kablolarda kopuk olabilir. Bazı yerlerinde temazsızlık var. Onun dışında birde sağ kulakığın giriş yerinde kırıklık oluştu. Ama isteyen bu şekilde alıp tamir ettirip yada onun yerine sadece yeni kulaklık alıp decoder ile birlikte kullanabilir. Xbox360 ve Playstation3 de çok yüksek bir kalite sağlamaktadır.

Bu amfinin resmi çok temiz durumda kendisi.

Bu kulaklığın resmi.

Arkadaşlar dediğim gibi kulaklık bu şekilde, zaten burda para eden şey amfisi, kulaklık pert bir durumda olduğu için fazla para etmez.

Ben decoderi için 150 tl istiyorum. Alan olursa kulaklığıda yanında vericem. İsteyen yapıtrabilirse yaptırıp kullanır. Yada yanına sadece kulaklık alıp amfiye bağlar. Sharkoonun 5+1 kulaklığı uyuyor buna, analog olarak alıp bu decodere bağlayarak kullanabilirsiniz. Herkese iyi forumlar. Saygılarımla..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• güzel fiyat hayırlı satışlar ihtiyacım olsa alırdım..
    dediğiniz gibi bu anfide iş bitiyor..iyi bir kulaklık kombinasyonu ile güzel sonuç verir..
  • Sağolun hocam. Aynen dediğiniz gibi olay amfide zaten. İyi bir kulaklıkla çok güzel bir şekilde verim alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.