Şimdi Ara

SATILIK TOSHIBA Satellite L10-205 Laptop (öğretmen kampanyası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci: Intel® Centrino® 1.73 Ghz (Intel® Centrino® mobil teknolojili Intel® Pentium® M 725 1.73 Ghz işlemci, 600 MHz FSB, 2 MB 2nd level cache, Intel® PRO/Wireless 2200 BG ağ bağlantısı ve Intel® 855 GME Chipset)

Bellek: 256 Mb DDR 333 Mhz Ram (Max : 1024 Mb a kadar artırılabilir. )

Harddisk: 40 GB S.M.A.R.T.

Ekran: 15`` TFT Renkli Ekran

Grafik Kartı: Intel® 82852/82855 GM/GME (32 MB paylaşımlı bellek)

CD-ROM&Floppy: CD-RW/DVD-ROM sürücü, floppy disk sürücüsü yoktur.

Ses: Toshiba Bas Özelliği Geliştirilmiş Ses Sistemi, dahili stereo hoparlörler,ses düğmesi

Not : Bulunan iki hoparlörden sağ taraftaki bozuktur.Ses geliyo ama cızırtılı geliyo.Sesi Tek hoparlöre verince sıkıntı olmuyor.

Klavye: 86 tuş, 6 x kolay erişim tuşu, 2 x Windows® tuşu

Ara Birimler: 3 x USB 2.0, TV-Out ( s-video ), DC-in, harici mikrofon, kulaklık

Kablosuz İletişim: Kablosuz LAN ( entegre 802.11b/g çift band ağ desteği, Wi-Fi™ uyumlu)

Kablolu İletişim: Uluslararası V90 modem ( V92’ye hazır ), 10 / 100 Base-TX Ethernet LAN

Yüklü Yazılımlar: Lisanslı Windows® XP Proffessional TR, Çevrimiçi kullanıcı ve Modem el kitabı, Toshiba ConfigFree™, Toshiba Yönetim Konsolu, Toshiba yardımcı program ve sürücüler, Lisanslı Norton Antivirus 2007 yazılımı.

Güvenlik özellikleri: Kensington Kablolu Güvenlik Kilit Yuvası slotu, sistem şifre güvenliği, Kablosuz LAN düğmesi

Ağırlık&Ölçüler: 2.7 kg, G x U x Y: 332 x 270 x 28.5 ( ön ) / 36.6 ( arka ) mm
    Batarya: Lithium-Ion pil
    Güç Birimi: AC Adaptör

Batarya sarj süresi minimum 1.5 saattir.

- Ürünün Yanında Verilecekler -

. Toshiba Laptop Çantası
    . A4Tech kablolu usb mouse
    . Şarj aleti
    . Faturası.
    . Kurtama , Yazılım ve Driver Cdleri

laptop bir açik arttırma sitesinden satıyorum fiyat şu an 225 tl 3 günü war ilgilenenlere pm ile link werebilirim burdan werince sıkıntı oluyor

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• önce cihazı gönderirseniz kontrol ettikten sonra yazdığınız rakamın üzerinde bir miktarı 1 saat icinde hesaba yatırırım.
  • melesef bu tür durumlarda kazık yemiş biri olarak töbe ettim o nedenle bir alış weriş sitesi aracılığı ile satmaktayım ben yineden linkini msj olarak atıyorum size

• Ürünün son 14 saati kaldi.Şu anda 285 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.