Şimdi Ara

Satılık Toshiba Canvio Aeromobile Wireless SSD 128GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bana bir teknoloji dergisinden hediye olarak geldi.HDD ler genellikle kablo temasları sonucu voltaj dengesizliğinden çok fazla dayanmazlar Bu cihaz çok daha dayanıklı kablosuz veri aktarabilen aynı zamanda 3.0 usb özelliği olan bir SSD .Ürünü açmadım kutusunda duruyor.Muhteşem bir ürün verilerinizi wirelles ile aynı anda tablet laptop ve android cihazlarla mobil olarak dışarıda gezmede arabada piknikte vs paylaşabilirisiniz .Aynı anda bir kaç kişi cihaza bağlanıp içindeki video film müzik vs verileri kendi android laptop tablet cihazlarında kullanabilir.Yani cihaz veri deposu aynı zamanda bir eğlence deposu.iOS ve Android'li cep telefonu ve tabletinize indireceğiniz Wireless SSD for Toshiba uygulaması üzerinden bu işi yapabilen cihaz, kolaylıkla eşleşebiliyor. Eşleşmenin ardından ister cihazı toplantılarda ortaklarınızla iş için kullanın, ister uzun yolculuklarda araç içi eğlence deposu olarak kullanın, karar sizin.
    Şarzı 8 saat gidiyor.
    Daha uygun fiyata kesinlikle bulamazsınız.Ürün ile ilgili inceleme linkini aşagıda veriyorum.
    http://www.chip.com.tr/inceleme/toshiba-canvio-aeromobile_4354.html
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 13 Ocak 2016; 11:32:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.