Şimdi Ara

SATILIK TİTİZ KULLANILMIŞ MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR!! HEDİYELERİ İLE BİRLİKTE!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz yıllarda sigarayı bırakma ödülü olarak çok büyük hevesle topladığım masaüstü bilgisayarımı satma kararı aldım. Satma sebebime gelecek olursak; 6 ay önce ailemize katılan oğlum için evde biraz daha yer açmamız gerekecek. Satıştan elde ettiğim para ile dizüstü bilgisayar almayı planlıyorum. Gelelim bilgisayarımızın özelliklerine.

BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ
    İŞLEMCİ İNTEL İ5 6600 1151 3.2GHZ 6MB ÖNBELLEK
    ANAKART ASUS Z170-P 1151 DDR3
    RAM GSKİLL 4GB X 4 RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V
    EKRAN KARTI Asus GTX970 Roc STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce
    GÜÇ KAYNAĞI FSP HYPER 700 SERİSİ 700w
    KASA ZALMAN Z9 PLUS MidT ATX SiYAH KASA
    CD SÜRÜCÜ ASUS DRW-24FTST 24X + DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    HDD WD 1TB CAVİER BLUE SATA 7200RPM 64Mb CACHE
    SSD Samsung 120GB 850 EVO SATA 3.0 (okuma 540MB yazma 520MB)
    MONİTÖR ASUS 23" VX239H-W GENİŞ EKRAN AH-IPS LED MONiTOR
    KULAKLIK Snopy Rampage SN-RW3 USB 7.1 Titreşimli Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık
    MOUSE Logitech G300S Gaming Mouse

NOT 1: Klavyeyi bir arkadaşıma hediye ettim. O yüzden klavye yok( çok lazım olursa Tv de kullandığım kablosuz klavyeyi kullanıyorum).
    NOT 2: Bilgisayar içerisinde yaklaşık 20 den fazla oyun var. Hesap aktarımlarını gerçekleştirebilirsek onları da ücretsiz olarak vereceğim.
    NOT 3: Ankara içi satış gerçekleşirse kullanmış olduğum bilgisayar masasını da alıcıya hediye edeceğim.
    NOT 4: Bilgisayar parçalarının tüm kutuları ve faturaları mevcuttur. Tüm satın alım ve toplama işlemleri Ankara Vatan bilgisayar da yapılmıştır.

Steam / Origin/ Uplay hesaplarımda bulunan oyunlar aşağıdaki gibidir.

STEAM
    RUST
    Counter Strike Global Offensive
    MİSCREATED
    ROCKET LEAUGE
    PUBG
    FOOTBALL MANAGER 2017
    DYİNG LİGHT
    EURO TRUCK SİMİLATOR 2
    HYRİD WARS
    ARMA 3
    RYSE: SON OF ROME
    İNSURGENCY
    PAYDAY 2
    WORMS ARMAGEDDON

ORİGİN
    BATTLEFİELD 4
    GTA V

UPLAY
    THE DİVİSİON VE TÜM PAKETLER
    TOM CLANSY'S GHOST RECON WİLDLANDS
    RAİNBOW SİX SİEGE
    ASSASİNS CREED UNİTY

TOPLAM FİYAT:6000TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfzby -- 29 Ağustos 2018; 20:3:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Take That kullanıcısına yanıt
    siz sanırım donanım haberin forumlarda görevlendirdiği boş muhabbet görevlisisiniz. Tanıdım sizi! Allah kolaylık versin sizinde işiniz zor. Her forumda nasıl saçmalarım diye düşünmek vakit alsa gerek.

her forumda spekülatör gibi fiyatlama yapmışsın. Mal sahiplerinin senin fikrine ihtiyacı yok. kim ne kadar değer biçiyorsa o fiyatı yazıyor. o yüzden senin "komik" esprilerine ihtiyacımız yok. Sen bunu yazdın diye Aaaaa!!! hemen fiyatımı 2000TL ye düşürmeliyim diye de bir kanaat oluşmuyor bende. o yüzden boş yapma. yine de konuya göz attığın için teşekkür ederim. satılırsa satılır satılmazsa satılmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfzby

siz sanırım donanım haberin forumlarda görevlendirdiği boş muhabbet görevlisisiniz. Tanıdım sizi! Allah kolaylık versin sizinde işiniz zor. Her forumda nasıl saçmalarım diye düşünmek vakit alsa gerek.

her forumda spekülatör gibi fiyatlama yapmışsın. Mal sahiplerinin senin fikrine ihtiyacı yok. kim ne kadar değer biçiyorsa o fiyatı yazıyor. o yüzden senin "komik" esprilerine ihtiyacımız yok. Sen bunu yazdın diye Aaaaa!!! hemen fiyatımı 2000TL ye düşürmeliyim diye de bir kanaat oluşmuyor bende. o yüzden boş yapma. yine de konuya göz attığın için teşekkür ederim. satılırsa satılır satılmazsa satılmaz...
    dh ye 5 dk ya bakıyom ya bakmıyom. ayrıca bişey demedik fiyat az dedik. bence ederi şöle mekanik hisli bi klavyede eklersen 15 eder . full mekanik olursa klavye 20 yede gider hatta masa koltuk felanda varsa benim 3+1 evle takaslayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 4 Eylül 2018; 15:43:37 >

5 dakikada nasıl forumlara boklarım diye düşünüp vakit harcamak gerçekten sen gibi bir işsizin yapabileceği birşey. Tebrik ediyorum. Dünyanın senin gibilere de ihtiyacı var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Bak KARDEŞ! Allahıma şükürler olsun aç değilim açıkta değilim. Gayet mobil bir şekilde yaşayabilmek için bu ürünü satıyorum. Ve canımın istediği ücreti koyuyorum. Aynı şekilde diğer konu sahipleri de ya paraya sıkıştığından ya da farklı konulardan ürün satıyor. Bu demek değil ki sen buraya geleceksin ve insanlarla dalga geçip eleştireceksin. Senin haddine değil. Fiyatı beğenmedin mi sekmeyi kapatırsın. Almak istedin de yüksek mi geldi pazarlık yaparsın. Ama hiç bir şekilde burada insanları rencide edemezsin. Benim açtığım konuda hele hiç yapamazsın. Ama devam mı ediyorsun O zamanda en az senin kadar kişiliksiz şekilde sana yaklaşırım. DH genel itibari ile seviyeli, bilgili, donanımlı(donanım derken pc anlamında değil anlamazsın falan açıklama yaptırma bana) insanlardan oluşan bir topluluk ama az önce bahsettiğim gibi senin gibilerde olacakki bu bahsettiğim üyelerin farkı ortaya çıksın. Ayrıca ben çok güçlü kadınlar tanıdım başta annem ve sonra eşim. O yüzden benzetme yaparken kendi tanıdığın kadınları baz alarak benzetme yapma. Anneni bu konunun dışında tutuyorum. Muhtemelen annen güçlü bir kadındır.

• Güzel bir dille "bu sisteme 6bin tl olur mu yahu?" diye sorsan emin ol sana güzel bir şekilde cevapta verirdim. Çöp kısmına gelince; ben bir yaprağa kıymet verdiysem, o benim için kıymetlidir. Sen ona çöp nitelendirmesini yapamazsın. Hadi yallah...

• quote:

Bak KARDEŞ! Allahıma şükürler olsun aç değilim açıkta değilim. Gayet mobil bir şekilde yaşayabilmek için bu ürünü satıyorum. Ve canımın istediği ücreti koyuyorum. Aynı şekilde diğer konu sahipleri de ya paraya sıkıştığından ya da farklı konulardan ürün satıyor. Bu demek değil ki sen buraya geleceksin ve insanlarla dalga geçip eleştireceksin. Senin haddine değil. Fiyatı beğenmedin mi sekmeyi kapatırsın. Almak istedin de yüksek mi geldi pazarlık yaparsın. Ama hiç bir şekilde burada insanları rencide edemezsin. Benim açtığım konuda hele hiç yapamazsın. Ama devam mı ediyorsun O zamanda en az senin kadar kişiliksiz şekilde sana yaklaşırım. DH genel itibari ile seviyeli, bilgili, donanımlı(donanım derken pc anlamında değil anlamazsın falan açıklama yaptırma bana) insanlardan oluşan bir topluluk ama az önce bahsettiğim gibi senin gibilerde olacakki bu bahsettiğim üyelerin farkı ortaya çıksın. Ayrıca ben çok güçlü kadınlar tanıdım başta annem ve sonra eşim. O yüzden benzetme yaparken kendi tanıdığın kadınları baz alarak benzetme yapma. Anneni bu konunun dışında tutuyorum. Muhtemelen annen güçlü bir kadındır.
    yav he kardeş amma boş yaptın . 3 liralık sisteme 6 yazıyorsan iki yorum gelice ağlamayacan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 4 Eylül 2018; 16:22:9 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Güzel bir dille "bu sisteme 6bin tl olur mu yahu?" diye sorsan emin ol sana güzel bir şekilde cevapta verirdim. Çöp kısmına gelince; ben bir yaprağa kıymet verdiysem, o benim için kıymetlidir. Sen ona çöp nitelendirmesini yapamazsın. Hadi yallah...
    öyle yazsam eminim küfür ederdin. gayet sevecen bir mesaj yazdım o bile çok zoruna gitti
    Sen beni tanıyor musun? Hayır benim hakkımda nasıl kanaate varırsın o vakit. Ama ben senin hakkında bir fikre sahibim neden? Çünkü her forumda yorumlar yapmışsın ve sürekli boş yapan bir üyesin. O yüzden senin "esprili" cevabına verilebilecek en uygun cevabı verdiğimi düşünüyorum. Kızdım mı hayır. Komik misin hayır. Zoruma giden boş yapman.

• quote:

Sen beni tanıyor musun? Hayır benim hakkımda nasıl kanaate varırsın o vakit. Ama ben senin hakkında bir fikre sahibim neden? Çünkü her forumda yorumlar yapmışsın ve sürekli boş yapan bir üyesin. O yüzden senin "esprili" cevabına verilebilecek en uygun cevabı verdiğimi düşünüyorum. Kızdım mı hayır. Komik misin hayır. Zoruma giden boş yapman.
    hocam hiç uğraşma şikayet et geç, herkesin konusunda bir yorumu baltalamak adına...
    Hey Allah'ım :D ya hu mübarek sen hayır hasenat işi için mi buradasın. Vallahi sevindim özür dilerim. ama mübarek adam benim bilgisayar masası özel yapım. gittim kendi keyfime göre yaptırdım onu da hediye ediyorum dedim. Hak geçmez mi, böyle pahalı bir hediye olur mu, caiz midir? ayrıca 5000TL ye son sistem nasıl toplayacaklar onu da anlamış değilim. geçen bir forumda örnek vermiştin onun gibi olmasın. elmayla armutu kıyasladığın.

• XGNUX X kullanıcısına yanıt
    işin kolay kısmı şikayet etmek. belki yazdıklarımızdan nasiplenir de normal bir vatandaş olmaya karar verir. kendisinin de dediği gibi hayır duası alırız. sizin konuda da görmüştüm saçma yorumlarını. ilgiyle kendisini analiz ediyorum. biraz daha gözlemledikten sonra sorunu tespit edeceğim. sonra tedaviye başlayacağım. bu gibi klinik vakalar sadece yakın çevresinin değil toplumun sorunu. çözüm üretmek boynumuzun borcu.

• quote:

işin kolay kısmı şikayet etmek. belki yazdıklarımızdan nasiplenir de normal bir vatandaş olmaya karar verir. kendisinin de dediği gibi hayır duası alırız. sizin konuda da görmüştüm saçma yorumlarını. ilgiyle kendisini analiz ediyorum. biraz daha gözlemledikten sonra sorunu tespit edeceğim. sonra tedaviye başlayacağım. bu gibi klinik vakalar sadece yakın çevresinin değil toplumun sorunu. çözüm üretmek boynumuzun borcu.
    haklısın hocam ciddi bir tedavi ihtiyacı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGNUX -- 6 Eylül 2018; 10:33:33 >
  • Asiri fais bir fiyat olmus kusura bakmayin ama ilani satmak icin actiginiza eminmisiniz?? 6000tl nedirya en az 3 senelik parcalar 6000 parasi olan ki nakit alacak bide her babayigit zaten alamaz yani cok daha akillica secimler yapabilir fiyati revize etmeniz yarariniza olacak. Ayrica kimse steam oyunlari ve calisma masasi almak zorunda degil sanki onlarida eklemissimiz havasi olmus.sadece pcyi 4000tl gibi bi fiyata revize edin cidden gene satmaz .gercekler acidir ama durum bu ucmaya gerek yok. Hayalinizdeki laptop 6000tl sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HATUKAY kullanıcısına yanıt
    eleştiriniz için teşekkür ederim.6bin tl lik bir laptop bakmamıştım Aslına bakarsanız laptop almaktan bile vazgeçtim. günümüz şartlarında şu anda birşeyler almakta satmakta mantıklı gelmiyor artık. uzun süredir foruma giremedim, ilanı kaldırmak çok daha iyi olacak. Sanırım bu gidişle pc yi satmak yerine daha büyük bir eve geçeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfzby -- 1 Şubat 2019; 17:43:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.