Şimdi Ara

Satılık Thermaltake 600 Watt PSU 70TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar kendi kullandığım (FPS marka) güç kaynağımın arıza yaptığını düşünüp (bkz açtığım konu) "Sabah Kahvesi" isimli arkadaştan bu güç kaynağını aldım. Haftasonuna denk geldiği için kargo gelene kadar bir kaç gün geçti ve bu süre zarfında can sıkıntısından güç kaynağını kontrol ettim ve baktım ki benim güç kaynağımda problem yokmuş, problem güç kablosundaymış. Yeni güç kablosu takınca sorun ortadan kalktı. Dolayısı ile bu yeni aldığım güç kaynağını boşuna almış oldum. Arkadaşa da parayı gönderdiğim ve arkadaş da kargoyu gönderdiği için mecburen güç kaynağını almış oldum. Arkadaşı da uğraştırmak istemedim iade etmeyle falan. Kargom bugün geldi , açtım baktım tertemiz PSU. Fanlarında toz bile yok. Kasım 2011 Vatan faturalı (sanırım garantisi 2 yıl falandır). Denemek çok meşakkatli olacağı için sisteme takmadım. Satan arkadaş da güvenilir bi arkadaş, PSU'nun sorunsuz olduğunu söyledi. Ürünün neden satıldığı ile ilgili ben dahil olmak üzere herkesin kafasında soru işaretleri oluyor, dolayısı ile uzun bi açıklama yapma gereği duydum. Ufak tefek meblağlar için zaten üçkağıt yapacak değiliz (hoş büyük meblağlar için de yapmayız da :) ).

Ürün mümkünse Ümraniyeden elden teslim. Çalıştığım için hafta içleri kargo gönderme şansım yok. Kargo ile diğer illere de gönderim yapabilirim fakat cumartesi günü gönderebilirim anca. Herhangi farklı bi amacım olmadığını belirtmek açısından aldığım fiyatı da söyleyeyim. Ürün 80TL + 10TL kargo ücreti ile 90TL'ye mal oldu . Ürünün fiyatı 70 Liradır. Pazarlık içeren mesajlara cevap vermiyorum arkadaşlar. Son fiyattır kesinlikle. Takas seçeneği de yok, çünkü herhangi bi ihtiyacım yok.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 12 Aralık 2012; 18:46:43 >

• güzel fiyat
  • Urun satilmistir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.