Şimdi Ara

Satılık Thermalright Ultra 120 Extreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 2 adet bulunduğu için bir tanesini satmak istiyorum. Ürün 2. eldir ama temiz kullanılmıştır, hiçbir kırığı falan yoktur. Tüm aparatları mevcuttur (macun hariç). Fan yoktur, istediğiniz fanı alıp ürün ile kullanabilirsiniz. (Fan takma aparatları mevcut) Ürünü anlatmaya gerek görmüyorum çünkü bilen bilir, dünyanın en iyi hava soğutmalarının başındadır. Pasif olarak bile bir çok işlemciyi soğutabilmektedir. Resim ürünün kendi resmidir.

Satılık Thermalright Ultra 120 Extreme

Fiyat: 100 TL

Kargo ile Türkiye'nin her yerine gönderirim. Takas düşünmüyorum, lütfen PM atınız.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• hayırlı satışlar ilker abi süper ürün.
  • Teşekkür ederim Cancım.
  • Daha performanslı bir ürün kullanmamıştım.. OC için vazgeçilmezlerden.. Hayırlı satışlar..
  • Teşekkürler kardeşim.
  • kasam biraz ufak benm.
    yarın kasa bakıcam elden düşme defolu falan bişiler büyük bişi bulursam alırım hemen.Fotografta temiz görünüyor eziği çiziği yok gibi tozdan falanda arınmış pek kullanılmamış herhalde.Valla herşeyi dahil kutuda ise kaçmaz.İnşallah satılmaz yarın akşama kadar.
  • Fin'lerde ufak birkaç çizik var ama soğutmaya etkili değil, ürün az kullanıldı ayrıca ben tozlardan temizlensin diye güzelce temizleye çalıştım. Alıcı arkadaşa webcam ile ürünü gösterebilirim.
  • Dostum hayırlı satışlar bir güzellik yaparsan alıcı olabilirim :)
  • Teklifinizi PM ile yapın, uygun görürsem alışverişi gerçekleştiririz.
  • P.M
  • PM Cevaplandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: C-TİMİ

P.M

İboo çık aradan evini arasalar ultra 120 extreme kaçakçısı sanacaklar seni bana lazım bu

Hocam tekrar pm
  • Tamam Sedat kardeşim
    bilirsin sana boynum kıldan ince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TİMİ -- 5 Şubat 2009; 12:43:39 >
  • Ürün hala satılıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.