Şimdi Ara

SATILIK TERTEMİZ SIFIR 2 HAFTALIK 5610 XM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • NOKİA 5610 MAVİ KUTULU GARANTİLİ FATURALI
    RESME GEREK VARMI YOK ÇÜNKÜ 2 haftalık kutusunda CİHAZ

KUTU İÇERİĞİ:
    Cihaz
    Pil
    Kulaklık (Orjinal Düz)
    Kulaklık (Orjinal Kumandalı)
    Data Kablosu (USB)
    512 MB Hafıza kartı
    Şarj Aleti
    Kullanım Klavuzu
    CD
    Tanıtım Broşürleri
    FATURA + Garanti Belgesi

410 YTL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macufuk -- 29 Ağustos 2008; 10:17:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iyi fiyat güzel ürün.
    (*****) Pércussionist // umut67_67 // Kimmeryalı_Conan // nahkax // Samsung-İstanbul // FATALIST // Nod15 // Çokomel // nervium // Korgeneral // fortress34 // yug2980 // birnick // burakunal //iceberg38 // msamy // Lacrymatoire // örümcek3511 // GuNSTuR // Ze_uS

(**)dimni , conax

*lar memnuniyet seviyesidir. tek yıldız olanlardan kesinlikle uzak durunuz.
  • Cihaz hangi firma garantisi altında ?
    Anilozler | jeepers_creepers | miller!!! | retkit61(x4) | romantik83 | $idikli | gokdeniz26 | cemalefendi | KorkmazTR_ | celchuk | mkoyuncu | horozigo34 | muho06 | Alpet155 | cberi | burak733 | digitaldelisi | thunder26 | hadjimurat | alfonso_ | vamos | WOWOZANGE | borNEO | baronofhell | Lacrymatoire | jeandan Type-R (x2) | kadirt | IeIIXIIoI | asdef (x3) | Edmund | TURNAM | çokomel | ozankaraduman | noxii | prot | KartalMhoo | ceptikla | Cerbe | selman.arisoy | menem | Cose Turche | athloon | mucak35 | s_s64 | M@VZER | ahmettu | samet04106 | Ceddric | hiickimse | frarslan | ozeta | RitueL | hegoatANKARA | cagataybas | nihattr | guduk68 | macufuk | MeRYa | yasarta | KissesForYou | kelmiker | EMRE4488 |
  • Evet paralel ihracat için sıfırı fiyatında. 1 günlük de olsa ikinci el birşey satıyorsunuz. Büroteknik'te 434,34 YTL'ye satıyorlar.

KVK olanı ise ceptıkla 480 ytl'ye satıyor.

O yüzden eğer satmak ise amacınız (başka neden olsun ki) fiyatını bence gözden geçirin.
  • böyle mesajlar yazıpta insanın satışlarına balta vurmayın.benim satışlarada aynısını yapıyorlardı. 753 ytl yazıyordu n95 ama adamların elinde yok ve o fiyata getiremediğini söyledi.İletişim kısmından sorun bakalım getirebiliyorlarmıymış o fiyata artık cihazı.

Siteleri bir nevi kandırma olarak kullanıyor çoğu çakallar.

Umarım satarsın arkadaşım.Fiyat iyi.
    Sorunsuz Alım-Satım Yaptıklarım:
    cemil35, Burcus Store, lord_nemesis, BulutC, Franky, kara-kule, Ghett0C0wb0y, Qadwebmaster, !TaRaNTuLa!, N-S, yzbey, -b0Ni, Travis06, ^^Evo^^, serdalreis, nirvanha, cepciniz ve daha birçok kişi ....

"Benden eski ve bol referanslı bir üyeden birşey alırsam önce parasını gönderir ürün beklerim, yeniyse de önce ürünü alırım sonra parasını teslim ederim, ürünü ben satıyorsam da imei barındıran ürünler dışında geçerli"

18 yaşından küçüklerle alışveriş yoktur
  • şahsen ben almak isterdim gözüm kaldı telefonda, mavi mavi hoş duruyor fakat param yetmez :(
    cemil35, Burcus Store, lord_nemesis, BulutC, Franky, kara-kule, Ghett0C0wb0y, Qadwebmaster, !TaRaNTuLa!, N-S, yzbey, -b0Ni, Travis06, ^^Evo^^, serdalreis, nirvanha, cepciniz ve daha birçok kişi ....

"Benden eski ve bol referanslı bir üyeden birşey alırsam önce parasını gönderir ürün beklerim, yeniyse de önce ürünü alırım sonra parasını teslim ederim, ürünü ben satıyorsam da imei barındıran ürünler dışında geçerli"

18 yaşından küçüklerle alışveriş yoktur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TERTEMİZ NEXUS 5 SATILDI...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

quote:

Orjinalden alıntı: Taşkın Mahmut

böyle mesajlar yazıpta insanın satışlarına balta vurmayın.benim satışlarada aynısını yapıyorlardı. 753 ytl yazıyordu n95 ama adamların elinde yok ve o fiyata getiremediğini söyledi.İletişim kısmından sorun bakalım getirebiliyorlarmıymış o fiyata artık cihazı.

Siteleri bir nevi kandırma olarak kullanıyor çoğu çakallar.

Umarım satarsın arkadaşım.Fiyat iyi.

kimsenin kimsenin satışlarına balta, fes vurma gibi bir derdi yok. arkadaşlar fiyat hakkında bilgi veriyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AYYUZLUM

guvenılır satıcı iyi telefon...

TEŞEKKÜR EDERİM DOSTUM SAĞOL

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.