Şimdi Ara

Satılık tertemiz ps4 + aksesuarları + oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Bildiğiniz üzere ps4 pro geliyor ve bende onu almak isteyenlerden biriyim ve oyunun hayatımda önemli bir yeri var. Her ne kadar istemesem de;

Ps4 ilk seri sorunsuz çiziksiz, herşey güzel çalışıyor 1 kez bile sıkıntı yaşamadım
    Garanti bitti malumunuz
    Elder scrolls online dijital hesap çift hak mail şifre vb. bilgilerle devredilecek ve makinede oyun yüklüdür herşey hazır
    1 tane dualshock 4 siyah orjinal (analogda soyulma var ama orjinalle 5-10tl ye bilemedin 20 tl ye değiştirilebiliyor ama pek zamanım yoktu o yüzden erteledim)
    Çift kontrol freek kısa uzun fps freek ve cqc mevcut. Fps oyunlarında vazgeçilmezimdir.
    Ps4 kamera orjinal aux girişli sony
    Sony ps4 dikey stand orjinal
    Kutuları kitapçıkları duruyor herşeyin. Arşivci adamız :)
    Sony 7.1 gold headset mavi siyah orjinal kutu kitap duruyor. Garantisinden emin değilim. Max 4-5 kez kullanıldı tertemizdir.
    İstanbul içindeyim anadolu yakası elden alışveriş tercihimdir
    Makine pal ve bluray okuyucusu hiç kullanılmadı diyebilirim hep dijital oyun kullandım
    İstediğim fiyat 1150tl

Şimdiden alacak olan arkadaşa hayırlı olsun
    Resimler akşam gelecek

Ekleme olarak elimde arkadaşıma ait call of duty black ops 2 veya 3 kutulu şekilde var ve need for speed son çıkan da kutulu var. Jelatinlerini açmamış yani oyun sıfır orjinal pal 2. bölgedir ve ekstra 7.1 gold headset kutulu vardır bu da arkadaşımın. Onun adına satmaktayım kendisi yurtdışında şuan. Almak isteyenler için fiyatı anlaşırız aklımda bir fiyat yoktur ama tahmini birşey söylemek gerekirse call of duty 60 nfs 60 headset 170tl dir.

Ayrıca bu ürünlerin de resimleri akşam eklenecektir. Teşekkür ediyorum hayırlı olmasını dilerim.

Edit: daha kolay iletişim için; 0545 352 99 73 whatsapp veya arayarak ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLeSs CapTive -- 9 Kasım 2016; 14:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık kutulu PS4 Oyunları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.