Şimdi Ara

Satılık Tertemiz Faturalı JBL J88i Premium Over-Ear Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
4
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Tertemiz Faturalı JBL J88i Premium Over-Ear Kulaklık
    Merhaba arkadaşlar geçen yaz bir heves müzik dinlerim diye aldığım kulaklığı oyun kulaklığına geçmek istediğimden dolayı satıyorum toplasanız 10 saat kullanılmamıştır. Gerçekten harika bir ses veriyor ve çok şık bir tasarımı var. Mydukkan tarafından temmuz 2015 tarihinde 2 yıl garantili olarak alınmıştır. Ürün faturalı ve kutuludur herhangi bir yerinde deforme olmamıştır kutuda dahil. fiyat 200 tl takas olarak beats kulaklıklar veya logitech g serisi kulaklıklar olabilir konuşuruz altını üstünü. Antalya ve İstanbul içi elden teslim edebilirim duruma göre. Kargoyla almak isteyenler de kargo ücretini ödeyip alabilir. Herkese iyi forumlar.
    Satılık Tertemiz Faturalı JBL J88i Premium Over-Ear KulaklıkSatılık Tertemiz Faturalı JBL J88i Premium Over-Ear KulaklıkSatılık Tertemiz Faturalı JBL J88i Premium Over-Ear KulaklıkSatılık Tertemiz Faturalı JBL J88i Premium Over-Ear KulaklıkSatılık Tertemiz Faturalı JBL J88i Premium Over-Ear Kulaklık
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ben sattığıma pişmanım

ama fiyatta revize şart

• TormentedSoul kullanıcısına yanıt
    güncel kur ile ve yeni saçma yasa gereği kdv eklendiği düşünülürse iyi gibi fiyatım ama biraz indiriyim
  • iyi hocam ben 200e vermiştim
    sattığıma pişman olduğum kulaklıklardan birisidir
    şimdi hd461 siparişi geçtim denemek için ama içimde de kalmadı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.