Şimdi Ara

SATILIK TERTEMİZ ANAKART / İŞLEMCİ / RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK TERTEMİZ ANAKART / İŞLEMCİ / RAM
    Arkadaşlar merhaba..Sistemi oyun sistemi için yeniledim bu yuzden elımdeki tepyeni masaustu gunluk rahatlıkla kullanabileceginiz paraçlarımı satmaya karar verdim...

İLk olarak

anakart modeli : GIGABYTE GA-MA74GM-S2 AMD AM3 Phenom II / Phenom / Athlon serisi işlemci desteği
    LİNK: http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ma74gm-s2rev_44

İşlemci : AMD Sempron 140 2.7GHz AM3 İşlemci

RAM: 1GB ddr2 800 mhz KINGSTON RAM

3ü de vatan bilgisayardan alınmıştı.garantisi hala devam edip etmedigini tam olarak bilmiyorum.sanırım devam ediyordur 2 yıl olmadı tahmınımce.faturayı bulaiblirsem onu da gönderirim.ancak kendi adıma aldıgım için sistemden çıkar.

Arkadaşlar 3 ü toplu verilecektir ayrı ayrı satış kesinlikle yoktur.ANKARA içi elden teslim edebilirim.Diğer şehirlere kargo da yollayabilirim.3parça da anakart ta takılı oylece duruyor.resmiler çok buyuk oldugu için yukleyemedim.İsteyene msn den de yollayabilirim.

MSN: ibrahim_ardil@hotmail.com
    CEP:0532 682 65 82

FİYAT:120TL ...fiyat sondur zaten bu fiyata bulmanız boyle bir temiz sistem için imkanısz diye düşünüyorum.
    Fiyat : 120 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.