Şimdi Ara

Satılık-Temiz Vodafone 945 Kasa + Batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Satılık Vodafone 945 Kasa + Batarya

Cihaz, yazılım hatası sonucu susmuştur. Usb girişi arızalı (yok) olduğundan yapamadım-yaptıramadım. Cihazın kasası-ekranı oldukça temizdir.

Not: Sadece kasa+pil olarak satılıktır. İmei no gönderilmeyecektir. Yedek parça olarak satıldığı için iadesi yoktur.

Satılık-Temiz Vodafone 945 Kasa + Batarya  Satılık-Temiz Vodafone 945 Kasa + Batarya  Satılık-Temiz Vodafone 945 Kasa + Batarya

Nakit fiyat: 50 TL

Alışveriş; Adana/Seyhan merkez bir yerde (Atatürk cad. civarı) elden veya havale sonrası kargo gönderimi yapılır. Kargo ücreti alıcıya aittir. Başka bir alışveriş sistemi olmaz..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 13 Ocak 2015; 2:22:19 >

• takip
  • takip
  • elimde çalışır durumda kasası biraz deforme olmuş vodafone 945 var. teklifiniz nedir?
  • Selam..

Yıpranmış cihaz aramıyorum. Anakartı (tamir görmemiş) problemsiz, ekranı kırıldığı için kullanılamayan bir cihaz arıyorum.

Bu telefon şuan da sağlam olarak bile zor satılıyor. Telefoncular zaten ilgilenmez. Yedek parça vs. ara ki bulasın.. Yani amacım elimdeki arızalı telefonu değerlendirmek ve karşı tarafında kullanamadığı bir ürüne uygun bir ücret ödemek..

Hayırlı alışverişler..

Not: Temiz 945 kasasını (komple) + yedek pil ile 70 liraya ben satıyorum. Ki, bi ihtimal tamir edilip kullanılabilir. Yine de kasa olarak satılık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 24 Mart 2013; 19:47:53 >
  • merhaba elinizdeki telefon hakkında görüşmek istiyorum sahinbas_onder@hotmail.com mail atarsanız sevinirim
  • sahıbınden. comda bırı 70tlye satıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala arıyorsan elimde bi kaç aydır kenarda duran tamamen çalışır durumda bir vodafone 945 mevcut.
  • FİYAT_?
  • İlan online mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.