Şimdi Ara

Satılık Temiz Logitech Z5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha yeni alıp kullanamadığım Z5500'ümü nakit ihtiyacından dolayı satıyorum. Ürün temiz ve az kullanılmıştır. Faturası kayıp, muhtemelen garantisi de bitti. İsteyen Mersin içi görerek alabilir. Kutusu büyük olduğu için daha uygun bir kutuya koyulup gönderilecektir, isteyene kendi kutusuyla da gönderirim ama kargo pahalı tutar. KArgo firmalarıyla anlaşmam var, en ucuz şekilde gönderilir. Sistem için istediğim fiyatsa 600tl Pazarlık yapılır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: manjimurai

Daha yeni alıp kullanamadığım Z5500'ümü nakit ihtiyacından dolayı satıyorum. Ürün temiz ve az kullanılmıştır. Faturası kayıp, muhtemelen garantisi de bitti. İsteyen Mersin içi görerek alabilir. Kutusu büyük olduğu için daha uygun bir kutuya koyulup gönderilecektir, isteyene kendi kutusuyla da gönderirim ama kargo pahalı tutar. KArgo firmalarıyla anlaşmam var, en ucuz şekilde gönderilir. Sistem için istediğim fiyatsa 600tl Pazarlık yapılır

Hocam iki cümle sizce tezat oluşturmuyor mu?

• :) Sistemi 2.el aldım çünkü. Aldığım arkadaş garantili olduğunu söyledi ama belge yok. Bitmiş gözüyle bakıyorum ben Zaten orada sizin koyu ile belirttiğiniz kelimeden önce "muhtemelen" yazıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: shadow3804

quote:

Daha yeni alıp kullanamadığım Z5500'ümü nakit ihtiyacından dolayı satıyorum. Ürün temiz ve az kullanılmıştır. Faturası kayıp, muhtemelen garantisi de bitti. İsteyen Mersin içi görerek alabilir. Kutusu büyük olduğu için daha uygun bir kutuya koyulup gönderilecektir, isteyene kendi kutusuyla da gönderirim ama kargo pahalı tutar. KArgo firmalarıyla anlaşmam var, en ucuz şekilde gönderilir. Sistem için istediğim fiyatsa 600tl Pazarlık yapılır

Hocam iki cümle sizce tezat oluşturmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manjimaru -- 11 Şubat 2010; 14:14:27 >

• vay arkadaş helal olsun cımbızla çekmiş almış çelişkiyi süpersin gözlem 10 numero
  • ıyı gozlem.ınce ve onemlı bır nokta ama.
  • Bilip bilmeden boş boş, sırf torba dolsun diye gereksiz yorumda bulunmayın lütfen. Ben orada sıfır kutulu gibi birşey belirtmemişim. Ürünü yeni aldım ama 2.el aldım. Başka nasıl garantisi olmayacak? Mağazadan almış olsam belirtilirdi herhalde. Orada muhtemelen garantisi de yoktur diye belirtmişim. Okulda öğretmenlerimiz okuduğunuz yeri iyi anlayın diye bas bas bağırırdı. Sizler o dersleri pas geçtiniz galiba? Sazanın birisi atlıyor arkasından da koyun psikolojisi başgösteriyor:) Tebrikler

quote:

Orijinalden alıntı: hakunamatatat

vay arkadaş helal olsun cımbızla çekmiş almış çelişkiyi süpersin gözlem 10 numero

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

ıyı gozlem.ınce ve onemlı bır nokta ama.

• Adam sıfır aldım dememiş zaten, yeni aldım satıyorum demiş. Anlamadan boş boş mesaj atmayın ilanlara... Arkadaşım resim koyarsan daha çabuk satarsın bu arada hayırlı satışlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK LOGİTECH Z906 AYAKLARI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eskiden ekonomik durum iyiyken insanlar sokaklarda manita peşinde dolaşırdı şimdi forumlarda dolaşıyor. bu yuzden gerçekten ürünü satıp ihtiyacını karşılamak isteyen arkadaşların ilanları satış amacının dışına çıkıyor. Kendi ilanınızda yaşanmamasını istediğiniz olayları başkalasının topiclerinde yaşatmazsanız sevinirim . Şahısm adına.
  • Asıl gözlem sizinki, haklısınız:) En güzeli elden satış yapmak zaten. Forumda bazen çok ölücülük yapıyorlar ya:)

quote:

Orijinalden alıntı: 19

eskiden ekonomik durum iyiyken insanlar sokaklarda manita peşinde dolaşırdı şimdi forumlarda dolaşıyor. bu yuzden gerçekten ürünü satıp ihtiyacını karşılamak isteyen arkadaşların ilanları satış amacının dışına çıkıyor. Kendi ilanınızda yaşanmamasını istediğiniz olayları başkalasının topiclerinde yaşatmazsanız sevinirim . Şahısm adına.

• pm
  • quote:

Bilip bilmeden boş boş, sırf torba dolsun diye gereksiz yorumda bulunmayın lütfen. Ben orada sıfır kutulu gibi birşey belirtmemişim. Ürünü yeni aldım ama 2.el aldım. Başka nasıl garantisi olmayacak? Mağazadan almış olsam belirtilirdi herhalde. Orada muhtemelen garantisi de yoktur diye belirtmişim. Okulda öğretmenlerimiz okuduğunuz yeri iyi anlayın diye bas bas bağırırdı. Sizler o dersleri pas geçtiniz galiba? Sazanın birisi atlıyor arkasından da koyun psikolojisi başgösteriyor:) Tebrikler

quote:

Orijinalden alıntı: hakunamatatat

vay arkadaş helal olsun cımbızla çekmiş almış çelişkiyi süpersin gözlem 10 numero

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

ıyı gozlem.ınce ve onemlı bır nokta ama.

Sazanın biri ben oluyorum galiba
    Sıfır diye belirtmemişsiniz ama başkasından aldığınızı da belirtmemişsiniz.Nereden anlayacağınız garantisinin neden olmadığını bunu yazmazsanız,belki tamir gördü o yüzden garantisi yok.
    Katakülleli cümleler kurmazsanız biz de haliyle zekice sorular sormayız

• fotoğraf koyabilir misin zahmet olmazsa? çizik, eziklik falan var mı üründe?
  • garantisi bitmiştir eminim
    fiyat olarak 450 uygunmu
    yada sen son fiyatını pm yada mail at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.