Şimdi Ara

satılık temiz kullanılmış oppo fınd x 5 pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 satılık temiz kullanılmış oppo fınd x 5 pro

elimde bulunun reel olarak 4 ay kullandığım bu temiz cihazı satıyorum cihaz 2024 eylül gibi alındı aralık ayının sonunda çok uygun fiyata find x 7 ultra aldım onunla devam ettim fındx 5 pro cihazı yaklaşık 11 aydır köşede duruyor kullanılmadı kayıtsızdır 2026 eylül ayının ortalarına kadar açıktır herhangi bir sorunu yoktur aldığım kişiden kutulu bir şekilde alamadığım için sadece cihaz şeklinde satılacaktır takas söz konusu değildir cihazın kutusu ve şarj aleti yok bu nedenle fiyatı uygun tutuyorum lütfen sadece ciddi alıcılar benimle iletişime geçsin telefonun resmini fotosunu sadece alacak kişilerle paylaşmak istiyorum gereksiz soru sormayın kapasitesi 256 gb epeyden dananım özelliklerini bulabilirsiniz 0536 556 58 59

fiyat 10 bin tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.